Hradecky a avut parte de cel mai greu meci al carierei sâmbătă, la Munchen. Nu doar ca urmare a asaltului bavarezilor, care au ratat din toate poziţiile, dar şi prin prisma faptului că a trebuit să apere preţ de 20 de minute, în prima repriză, fără lentilele de contact. El şi le-a pierdut în timpul partidei şi abia la pauză a avut acces la perechea de rezervă.
"Mi-am pierdut lentilele de contact în prima repriză şi nu am văzut nimic preţ de 20 de minute. Nu am simţit atâta presiune în poartă în toată cariera mea aşa cum am simţit sâmbătă. Aproape că am început să plâng când am văzut că arbitrul arată şase minute de prelungire. A fost o performanţă eroică din partea noastră", a spus Hradecky la Sky Sports.

Norocul, factor decisiv în victoria lui Leverkusen

Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
IERI LA 16:12
Portarul "aspirinelor" a avut 10 intervenţii salvatoare, iar victoria lui Leverkusen a fost cu atât mai specială cu cât, din 2012, plecase de fiecare dată învinsă de pe terenul lui Bayern. În plus, în ultimele 10 minute, oaspeţii au evoluat în 10, astfel că a fost o minune că au reuşit să reziste.
"Am arătat caracter şi mentalitate, mai ales că pe final am evoluat cu un om mai puţin pe teren. Am avut şi noroc, dar nu cred că poţi câştiga la Munchen fără şansă", a mai punctat goalkeeperul.
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
26/05/2022 LA 14:15
Bundesliga
Robert Lewandowski a decis să părăsească Bayern după o eroare uriașă a conducerii bavarezilor
26/05/2022 LA 06:45