Juventus a ratat calificarea în sferturile UEFA Champions League, în fața lui Lyon. Memphis Depay a deschis scorul după 12 minute, din lovitură de la 11 metri. Bentancur a comis un fault în propriul careu, iar centralul a acordat penalty. Căpitanul francezilor a transformat cu o "scăriță" la care Szczesny a fost spectator. Tot din penalty a egalat Juventus înainte de pauză. Cristiano Ronaldo a executat impecabil lovitura de pedeapsă, acordată după un henț comis în careu de Depay. Cristiano a reușit "dubla" în minutul 60, când a trimis un șut imparabil în vinclul porții lui Lopes, de la marginea careului.
Bucuria celor de la Lyon, care s-au calificat în ciuda înfrângerii din manșa secundă, a fost fără margini. Portarul francezilor, Anthony Lopes, a alergat pe tot terenul la finalul meciului pentru a ajunge în dreptul tribunei în care ar fi trebuit să fie suporterii echipei sale. El s-a urcat pe gard și a ridicat mâinile în sus, imaginându-și că îi are în spate, sărbătorind la comun.
Premier League
Solskjaer, încolțit de probleme! Norvegianul a confirmat că Maguire va lipsi o perioadă importantă
ACUM 27 MINUTE
În urma acestui rezultat, se cunoaște și cel de-al treilea sfert de finală din Champions League: Manchester City vs. Lyon.
Fotbal
Șoc în Liga 1: Primele cinci echipe din sezonul trecut și-au demis antrenorii! A plecat și Grozavu
ACUM 36 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Probleme pentru Chelsea înaintea meciului cu Juventus! Un titular a fost depistat cu COVID
ACUM O ORĂ