Juventus a ratat calificarea în sferturile UEFA Champions League, în fața lui Lyon. Memphis Depay a deschis scorul după 12 minute, din lovitură de la 11 metri. Bentancur a comis un fault în propriul careu, iar centralul a acordat penalty. Căpitanul francezilor a transformat cu o "scăriță" la care Szczesny a fost spectator. Tot din penalty a egalat Juventus înainte de pauză. Cristiano Ronaldo a executat impecabil lovitura de pedeapsă, acordată după un henț comis în careu de Depay. Cristiano a reușit "dubla" în minutul 60, când a trimis un șut imparabil în vinclul porții lui Lopes, de la marginea careului.
Bucuria celor de la Lyon, care s-au calificat în ciuda înfrângerii din manșa secundă, a fost fără margini. Portarul francezilor, Anthony Lopes, a alergat pe tot terenul la finalul meciului pentru a ajunge în dreptul tribunei în care ar fi trebuit să fie suporterii echipei sale. El s-a urcat pe gard și a ridicat mâinile în sus, imaginându-și că îi are în spate, sărbătorind la comun.
Liga Națiunilor UEFA
Tricolorii merg înainte! Mesajul transmis de Edi Iordănescu în vestiar, după victoria cu Bosnia
ACUM 6 ORE
În urma acestui rezultat, se cunoaște și cel de-al treilea sfert de finală din Champions League: Manchester City vs. Lyon.
Liga Națiunilor UEFA
Prima reacție a lui Edi Iordănescu după retrogradarea în Liga C! "S-a reaprins speranța"
ACUM 7 ORE
Liga Națiunilor UEFA
Stanciu și Pușcaș, optimiști după meciul cu Bosnia! Ce spun despre posibila plecare a lui Iordănescu
ACUM 7 ORE