Articol scris de Romeo Ene
După ce Blackburn ratase o lovitură de la 11 metri, portarul gazdelor a încercat să conserve rezultatul în minutele de prelungiri. Acesta a părut că va degaja balonul, însă, ulterior, şi-a dat seama de faptul că mingea nu era în careul mic pentru a putea fi repusă în joc.

Samba, omul meciului pentru Nottingham Forest

Ligue 1
OM – PSG 0-0 | Le Classique s-a terminat nedecis! PSG a evoluat în 10 în repriza secundă
ACUM 4 ORE
Când a descoperit unde se afla mingea, se pregătea să degajeze. Însă, Samba a realizat că balonul nu se afla în careul de 6 metri pentru a putea fi repusă în joc. A fost rugat de către arbitru să mute mingea la locul potrivit, însă portarul îşi atinsese deja scopul, câştigase câteva secunde preţioase pentru echipa sa. Într-un final, Samba a repus mingea în joc şi a asigurat 3 puncte mari pentru fosta campioană europeană. Alex Mighten marcase unicul gol al întâlnirii, în minutul 25, iar Samba apărase un penalty în minutul 73. Nottingham se află pe locul 17, la 7 puncte deasupra primului loc care duce în League One.
Chris Hughton: "Aveam nevoie de inspirația lui
Chris Hughton, managerul celor de la Nottingham Forest, a declarat după meci faptul că echipa avea nevoie de parada lui Samba pentru a câştiga cele 3 puncte: ''Aveam nevoie de inspiraţia lui, de parada lui. În orice caz, este un nou meci în care nu am primit gol, mai ales în faţa unei echipe foarte bune şi mă bucur că le-am limitat atacurile.'' Nottingham a primit un singur gol în ultimele 4 dispute din campionat.
"A trebuit să fim foarte bine organizaţi pe faza defensivă şi să le oprim atacurile periculoase. A fost un penalty bine apărat de Samba, mai ales în faţa unui atacant de top, care a punctat deja de 20 de ori în acest sezon", a încheiat Hughton.
Samba a declarat pentru site-ul oficial al lui Forest faptul că e mulţumit de victorie: "Sunt fericit pentru că am obţinut cele 3 puncte, acesta este cel mai important lucru. Am făcut un meci bun şi cred că am meritat victoria".
Serie A
Inter - Juventus 1-1. Derby d'Italia, decis în minutul 89, de VAR
ACUM 4 ORE
Ligue 1
Momente incredibile în Marseille – PSG! Messi și Neymar, protejați de scutieri
ACUM 4 ORE