În acel sezon, potrivit The Playmaker, Corona a fost golgheterul echipei și a adus promovarea formației din Serie C, un eveniment cu adevărat remarcabil în istoria clubului. Așadar urmarea a fost logică. Fanii echipei, încântați de performanța de pe teren, i-au pregătit un mesaj lui Corona.
Ei au vopsit pe un steag textul ”Infetti Da Corona Virus” - ”Infectați de Corona Virus”. Coincidențele nu se opresc aici însă. În acel sezon remarcabil Corona a marcat fix 19 goluri. Denumirea bolii declanșate de coronavirus este COVID-19 (CoronaVirus Disease 2019).
De la Catanzaro Corona a ajuns la Catania, singura echipă la care a jucat în Serie A, unde a marcat de șapte ori în 31 de meciuri.
Fotbal
Premier League | Rezumat Wolverhampton - Brentford 0-2
ACUM 29 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Premier League | Rezumat Burnley - Arsenal 0-1
ACUM 43 MINUTE
Fotbal
Premier League | Rezumat Manchester City - Southampton 0-0
ACUM O ORĂ