În acel sezon, potrivit The Playmaker, Corona a fost golgheterul echipei și a adus promovarea formației din Serie C, un eveniment cu adevărat remarcabil în istoria clubului. Așadar urmarea a fost logică. Fanii echipei, încântați de performanța de pe teren, i-au pregătit un mesaj lui Corona.
Ei au vopsit pe un steag textul ”Infetti Da Corona Virus” - ”Infectați de Corona Virus”. Coincidențele nu se opresc aici însă. În acel sezon remarcabil Corona a marcat fix 19 goluri. Denumirea bolii declanșate de coronavirus este COVID-19 (CoronaVirus Disease 2019).
De la Catanzaro Corona a ajuns la Catania, singura echipă la care a jucat în Serie A, unde a marcat de șapte ori în 31 de meciuri.
Premier League
Eveniment rar pe un stadion de fotbal. Meci din Premier League, întrerupt din cauza unei drone!
ACUM 28 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Golul marcat de Rashford în ultimul minut al duelului cu West Ham! Reușita, extrem de controversată
ACUM O ORĂ
Fotbal
Jamie Carragher a dezvăluit mesajul inedit pe care i l-a trimis Messi: "M-a făcut măgar"
ACUM O ORĂ