În vârstă de 99 de ani, căpitanul Tom Moore a făcut 100 de ture de grădină pentru a strange 1000 de lire sterline pentru lupta împotriva coronavirusului și pentru a ajuta echipele medicale ale NHS (Serviciul Naţional de Sănătate - n.r). Veteranul de război și-a depășit cu mult obiectivul și a strâns… 17 milioane de lire sterline, iar numărătoarea continuă, asta pentru că și el continuă să se plimbe în jurul casei.
https://i.eurosport.com/2020/04/17/2807468.jpg
În acest moment, peste 800.000 de oameni au donat pe pagina sa dedicată strângerii de fonduri. După ce a încheiat seria turelor date în jurul casei, căpitanul Moore le-a transmis un mesaj celor care au donat pentru această cauză.
Cupa Mondială FIFA
Elogii aduse Olandei după calificarea în sferturile Campionatului Mondial din Qatar
ACUM 16 MINUTE

Tom Moore a cucerit milioane de inimi și a strâns milioane de lire sterline pentru o cauză nobilă și atât de necesară

Mă simt foarte bine, sper că și voi vă simțiti bine și toată lumea se simte la fel. Suma strânsă până acum este de-a dreptul fantastică. Nici nu am îndrăznit să visez vreodată că voi fi implicat într-o astfel de desfășurare de forțe ca aceasta. Acum trebuie să avem încredere. Soarele va răsări din nou, iar norii se vor răspândi.
Mijlocașul lui Juventus Torino, britanicul Aaron Ramsey, l-a felicitat pe veteranul Moore pentru ce a reușit. Acesta din urmă va împlini 100 de ani pe 30 aprilie. În urmă cu 23 de ore, când Ramsey scria pe contul personal de Twitter despre reușita veteranului de război, erau strânși "numai" 12 milioane de lire sterline.
În această dimineață, pagina căpitanului Moore, JustGiving, a căzut temporar din cauza (mai degrabă datorită) multitudinii de donații venite în ultimele 24 de ore, adunându-se mai mult de 17 milioane de lire sterline. Printre cei care au donat se regăsește și Prințul William, care i-a transmis și un mesaj de mulțumire veteranului Moore. Premierul britanic Boris Johnson a transmis, de asemenea, că va căuta o modalitate prin care căpitanul Moore va fi recunoscut la nivel național pentru inițiativa lui îndeplinită. “Ar fi fantastic să primesc o asemenea onoare, dar nu aștept nimic de felul acesta”, a spus Tom Moore.
https://i.eurosport.com/2020/04/17/2807466.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Căpitanul SUA, tras la răspundere pentru primul gol al Olandei! Americanii au părăsit Cupa Mondială
ACUM 37 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Marcelo Bielsa, pregătit să revină pe bancă. O națională OUT de la Mondial, următoarea destinație
ACUM O ORĂ