Bonacini a stat 10 zile la terapie intensivă, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19, dar din fericire în acest moment starea lui este stabilă. A fost externat şi poate vorbi la rece despre perioada grea trăită, mai ales că nimeni, cu excepţia soţiei, nu a ştiut că este bolnav. El a păstrat secretul din dorinţa de a-şi proteja părinţii, care sunt extrem de bătrâni, şi ar fi putut suferi un şoc în astfel de circumstanţe.
Preşedintele lui Carpi face parte dintre cei 6.266 de pacienţi vindecați din regiunea Emilia-Romagna, însă experienţa trăită l-a marcat profund.
"Pe 10 martie am avut o febră uşoară. La 56 de ani, îmi cunosc corpul şi am înţeles că ceva nu e în regulă. Am mers la spital, am făcut testul şi două zile mai târziu am aflat că sunt pozitiv. Între timp, febra crescuse la 39,5 şi aveam o tuse puternică. Pe 20 martie, am fost adus la spital. Mi-a fost teamă, mai ales că locuiesc cu soţia şi cei doi copii, dar şi cu o nepoată, de doar 4 ani. Acum sunt bine, dar au fost zile groaznice. La unitatea de terapie intensivă, dar şi la spitalul din Moneda. M-am simţit foarte rău, dar am fost tratat într-un mod excelent. Am ţinut totul secret, pentru că părinţii mei au o vârstă şi nu ştiam cum vor reacţiona", a spus Bonacini pentru Gazzetta dello Sport.
Cupa Mondială FIFA
Istvan Kovacs, de cinci ori rezervă la Mondial! "Merită mai mult!"
ACUM 10 MINUTE
Preşedintele lui Carpi a ţinut să le mulţumească tuturor cadrelor medicale pentru efortul depus şi a ţinut să povestească o întâmplare, pentru ca cei din exterior să înţeleagă cât de greu le e medicilor şi asistentelor în această perioadă.
"Este o poveste care m-a marcat, am văzut lucruri pe care nu mi le puteam imagina. Atâta durere, atâta suferinţă, atâtea lacrimi. Îmi amintesc că într-o noapte o asistentă de 23-24 de ani a intrat în salon, plângea ca un copil. Avusese mari probleme cu un alt pacient. M-am întrebat cum mă simt. "Ca o vrabie în gura unui doberman", i-am răspuns în glumă. A început să râdă şi m-am simţit atât de bine că pot să o consolez, să îi ofer un moment în care să uite de tot", a mai spus Bonacini.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Croația întoarce disputa cu Canada, iar nord-americanii sunt eliminați!
ACUM 43 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Tensiune maximă înainte de SUA - Iran! Un gest necugetat al federației americane a încins spiritele
ACUM O ORĂ