Crescut într-un centru de plasament, mulți nu i-ar fi dat vreo șansă lui Nicula să reușească în viață. Doar că băiatul de 16 ani are o voință de fier și nu a vrut să renunțe niciun moment la visul său: să devină fotbalist profesionist.
Iar obiectivul i s-a împlinit în acest an, când Edi Iordănescu i-a oferit primul contract de profesionist, la Gaz Metan. Crescut la casa de copii 'Sfântul Ghelasie', Nicula nu a lipsit de la niciun antrenament al lui CSS Blaj. Devotamentul și seriozitatea sa s-au transformat rapid în zeci de goluri înscrise pentru grupele de copii de la formația din județul Alba.
Din fericire pentru el, Edi Iordănescu a auzit de talentul său deosebit și, după ce l-a urmărit de câteva ori, a decis să îl transfere la Gaz Metan Mediaș.
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
"Avem un jucător de 16 ani, de mare perspectivă, l-am înfiat de la o casă de copii. Îl cheamă Nicula. Am obținut acordul unei case de copii să-l mutăm pe băiat la Mediaș. Edi Iordănescu dă credit tineretului, dovedește asta", a spus președintele Gazului, Ioan Mărginean, la PRO X.
La 16 ani, Nicula își așteaptă debutul în Liga 1, dar planurile sale pe termen lung sunt mult mai ambițioase. Conform sursei citate, Dani îl are ca idol pe Nicușor Stanciu și i-ar plăcea să îi calce pe urme fotbalistului care a devenit un lider la Slavia Praga și la naționala României.
Liga
Xavi se răscoală: "E o nebunie ce facem!". Barcelona, obligată să joace, deși are 16 absenți
01/01/2022 LA 20:01
Fotbal
"Xavi și minciuna despre Messi". Presa catalană dezvăluie adevărul despre relația celor doi
05/11/2021 LA 09:34