Articol scris de Andrei Bobeică
În 1997, brazilianul Ronaldo a plecat de pe Camp Nou și a mers în Serie A, la Inter Milano.
"Au fost câteva zile de negocieri, au fost, de asemenea, avocatul și vicepreședintele Barcelonei, Gaspart. Diferența pe care au subestimat-o a fost clauza, care a fost însă decisivă. Într-o noapte l-am luat pe Ronaldo de la hotelul unde stătea Barcelona și am mers acasă la mine, cu partenerul meu, Carlo Pallavicino. Am avut o întâlnire în care dacă Barcelona prezenta un contract curat, am fi semnat.", a explicat agentul pentru sursa citată.
Premier League
După Super Ligă, fanii englezi pot avea un nou motiv de nemulțumire! Ce vrea să facă Premier League
ACUM UN MINUT
"Și dacă nu, ce facem? Era un dosar mic cu echipe precum Lazio, Inter și Rangers. Noi nu am avut nimic împotriva prelungirii cu Barcelona, dar nu am vrut contracte de imagine și alte complicații. Dacă vrei ca un canal de televiziune să plătească o parte din contract, ok, atât timp cât ne plătește taxele. Nu am vrut să facem ceva care să pună în pericol cariera celui mai important jucător din lume. El a trebuit să intre în lupte care nu-l preocupau.", a adăugat Giovanni Branchini.
"Am dat mâna cu antrenorii Barcelonei, am cerut permisiunea de a dat un telefon și l-am sunat pe Moratti să-i spunem că ne-am înțeles cu Barcelona. Trebuia să fie o conferință de presă unde Barcelona anunța acordul, dar, din păcate, lucrurile nu au corespuns.
La început am crezut că e vorba despre o neînțelegere, apoi mi-am pierdut cumpătul și au spus Domnilor, ne confruntăm cu această insultă adusă inteligenței noastre, nu există motiv pentru a-l expune pe Ronaldo la această umilință", a explicat agentul.

Ronaldo voia să rămână la Barcelona

„Am semnat reînnoirea contractului la finalul primului și singurului meu sezon la Barcelona. Apoi, am plecat în vacanță în Brazilia. După 5 zile, cei de la club m-au sunat să-mi spună că nu pot continua cu reînnoirea înțelegerii. Nu a depins de mine, eu voiam să rămân la Barcelona, dar clubul nu mă aprecia așa cum trebuie. Mi-ar fi plăcut să continui să joc pentru Barcelona”, a povestit Ronaldo într-un interviu acordat pentru DAZN
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
ACUM 15 MINUTE
Fotbal
Cât de greu este să fii antrenor în Premier League? Doar Espirito Santo îl mai salvează pe Nuno
ACUM O ORĂ