Finalul anului 2019 și începutul lui 2020 a fost unul terifiant pentru Australia. Fauna și flora din această țară este distrusă de focurile care au devastat țara. În ciuda situației critice, fotbalul nu s-a oprit.
Meciuri din A-League au avut loc și pe 1 ianuarie, iar în weekend va avea loc etapa a 12-a a sezonului. Jucător al liderului FC Sydney, germanul Alexander Baumjohann, a vorbit pentru Radio Marca despre situația teribilă din această țară.
Este un moment foarte trist pentru Australia. Și pentru jucători deși fotbalul nu se oprește, însă nu este ușor. Focurile sunt puternice în apropierea orașelor unde jucăm. Săptămâna trecută am jucat la 38 de grade și cu un aer irespirabil, simteați că fumezi 50 de țigări. Acasă nu putem da drumul la aerul condiționat pentru că ceea ce intră în casă nu e bine pentru familie. Am două fiice și acum sunt în vacanță, însă au fost 5 zile în care școlile au fost închise.
Romanian Liga 2
Veste proastă pentru Dinamo! Nicolae Badea se retrage din programul DDB
ACUM 8 ORE
Dacă nu ar fi focurile, aș spune că viața e perfectă aici în Australia. Nivelul fotbalului a crescut mult. Familia și prietenii sunt îngrijorați de ceea ce văd la TV. Noi suntem bine, însă animalele nu sunt. Este o tristețe cumplită să vezi cum mor

Donații din lumea sportului

Maria Sharapova a anunțat că va dona suma de 25.000 de dolari pentru ajutorarea victimelor incendiilor din Australia. Sharapova l-a provocat și pe Djokovic să egaleze suma donată.
”În ultimii 15 ani, Australia a fost casa mea în luna ianuarie. Este devastator să privesc cum focul distruge acele pământuri, familiile și comunitățile de animale. Voi începe prin a dona suma de 25.000 de dolari. Djokovic, poți să egalezi această donație?” a scris Maria Sharapova pe contul personal de Twitter.
Şi Simona Halep s-a alăturat jucătorilor de tenis, dar a venit cu o altă modalitate de a strânge bani.
"Ei bine, ştiţi că eu iubesc Australia, dar, de asemenea, ştiţi că nu reușesc prea mulţi aşi aici. Aşa că având în vedere că vreau să ajut, promisiunea mea este aceasta... de fiecare dacă de câte ori îl voi enerva pe Darren Cahill în timpul meciurilor din Australia, o să donez 200 de dolari. În acest fel o să strâng mult mai mulţi bani" a scris Simona Halep pe rețelele de socializare.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Todd Boehly vrea să cumpere și un club din Portugalia! Care este planul noului patron de la Chelsea
ACUM 10 ORE
Liga Națiunilor UEFA
Rădoi îl susține pe Edi Iordănescu la națională, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor
ACUM 11 ORE