Cristiano Ronaldo a renunţat la 3.8 milioane de euro din salariu pe următoarele patru luni, în condițiile în care Calcio e Finanza anunță că Juventus va pierde în perioada următoare aproximativ 12,3 milioane de euro doar din cauza salariilor. Campioana Italiei este fără îndoială cea mai afectată dintre echipele din Serie A. Liderul din Il Calcio va avea și alte pierderi mari, din drepturile tv și bilete. Bianconerii joacă pe un stadion nou și, cu toate că veniturile din bilete nu sunt la nivelul granzilor din Premier League și La Liga, pierderile vor fi substanțiale. Însă Serie A este campionatul care a amânat cele mai multe partide astfel că Juventus mai are 5 partide de jucat pe propriul teren, plus că a jucat deja partida cu Inter Milano fără suporteri. Astfel, Juventus mai pierde (drepturi tv și bilete) între 25 și 30 de milioane de euro, în funcție de cât de departe ar merge în UEFA Champions League.
În negocierea dintre club și jucători a contat foarte mult deschiderea de care a dat dovată Ronaldo. Acesta a acceptat fără rezerve măsura, pentru a ajuta clubul, dovedind încă o dată că e un adevărat model. Gazzetta dello Sport a detaliat importanța părerii lui CR7, care fără îndoială trebuie admirat pentru profesionalismul de care dă dovadă întotdeauna și pentru altruismul său.
Dybala a vorbit la superlativ despre Ronaldo, pe care îl admiră din toate punctele de vedere și a recunoscut că decizia șefilor lui Juve de a tăia salariile pentru a se proteja, e întemeiată. Cu toate că unor jucători această măsură nu le-a picat foarte bine: pe lângă faptul că bonusurile de prezențe nu vor putea fi accesate, dacă sezonul nu se termină, aceștia vor câștiga în acest moment și mai puțin.
Fotbal
Portarul legendar al Turciei, Rustu, în stare critică. Soția sa povestește cum a evoluat boala
01/04/2020 LA 09:47
"Ronaldo pare un lăudăros, dar dacă îl cunoști este fantastic, atât ca om, cât și ca persoană. E un om extrem de sociabil. S-a decis să ni se reducă salariile, Chiellini a fost cel care a vorbit direct cu președintele. Am vorbit despre asta pe grupul de whatsapp, au fost opinii diferite. E de înțeles, pentru că erau jucători care le lipseau unul sau două jocuri pentru a obține un bonus, dar consider că s-a luat cea mai bună măsură pentru club", a spus Dybala, citat de Gazzetta dello Sport.
În ceea ce privește starea sa, Dybala e pe drumul cel bun, ultimele zile aducând o ameliorare vizibilă a simptomelor.
"La început mi-a fost frică, dar acum mă simt bine. Înainte oboseam foarte repede. Am vrut să mă antrenez puțin și după cinci minute am rămas fără aer. Am avut și o tuse persistentă, m-am simțit obosit și mi-a fost foarte frig. Cu siguranță că nu e de glumă cu acest virus. Oamenii trebuie să rămână acasă pentru că sunt foarte multe decese în Italia", a mai precizat argentinianul.
Dacă Dybala încă are simptome, prietena sa, Oriana, s-a recuperat total. Ea a efectuat marți un test care a ieșit negativ. Cei doi au cochetat cu ideea de a merge la Dubai, pentru că în Emiratele Arabe Unite sunt foarte puține cazuri de COVID-19, dar au înțeles imediat că cel mai sigur e să rămână izolați în apartamentul din Torino și, ca atare, au renunțat la idee.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56
Premier League
Ronaldo și Sadio Mane, excluși de pe lista scurtă pentru titlul de Jucătorul sezonului din Anglia
13/05/2022 LA 11:25