Cea mai mare parte a echipei U23 a Arsenalului nu ar avea nicio problemă în a disputa un meci cu Liverpool U23 pe Meadow Park în fața a 360 de oameni, însă atunci când puștii din teren îl zăresc printre ei pe Hector Bellerin apare un mare semn de întrebare. Prezența lui Bellerin pe teren a fost neobișnuită la acest meci din mai multe motive.
De obicei, jucătorii de la prima echipă care revin pe teren după o accidentare evoluează maxim o oră și fac acest lucru din postura de rezervă. Totuși, fundașul spaniol a jucat tot meciul într-o partidă care avea să se termine cu un egal, scor 2-2. Pentru fotbaliștii care evoluează în Premier League 2, prezența starurilor reprezintă un mare avantaj, asta pentru că dezvoltarea lor este în acest caz favorizată.

Premier League 2, o variantă câștigătoare pentru echipele mari

Fotbal
Leeds United s-a îndepărtat de zona fierbinte în Premier League cu un succes uriaș la West Ham
ACUM 7 ORE
Tinerii fotbaliști au într-adevăr șansa de a observa îndeaproape staruri din cel mai urmărit campionat din lume, însă există de asemenea și dezavantaje în acest demers. Antrenorii echipelor U23 sunt probabil cei mai afectați, asta pentru că multe dintre staruri se dovedesc a fi prea arogante, prea înverșunate pentru că sunt nevoite să evolueze la un nivel mult sub cel pe care-l cunosc ei cel mai bine.
https://i.eurosport.com/2019/10/11/2694317.jpg
În cazul echipelor mici, să gestionezi talentul unui star din Premier League în Premier League 2 nu este o sarcină ușoară. Poate că este o idee practică pentru jucătorii reveniți din accidentări să evolueze într-o ligă inferioară până revin la cel mai înalt nivel al lor, însă ce se întâmplă în cazul fotbaliștilor pe care antrenorii echipelor mari nu-i mai folosesc? De abia aici apar problemele pentru antrenorii din Premier League 2.
Pe lângă cele amintite anterior apar, în mod evident, și discuțiile legate de aspectele financiare. Diferența uriașă între salariile unui fotbalist U23 și al unui star din Premier League poate crea frustrare în rândul puștilor dornici să se afirme. De multe ori, starul plătit regește doar petrece timp în vestiarul fotbaliștilor U23, fără a face vreun efort în interesul echipei.
Spanish Supercopa
Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după finala cu Athletic Bilbao. Courtois, paradă uriașă
ACUM 8 ORE
Fotbal
Premier League | Gol fantastic reușit de Ward-Prowse în Wolves - Southampton 3-1
ACUM 10 ORE