În contextul în care COVID-19 a dat de furcă Premier League în ultima săptămână, partidele Everton - City şi Spurs - Fulham fiind suspendate, ca urmare a cazurilor de coronavirus în rândul oaspeţilor, oficialii celui mai puternic campionat din lume s-au pus de acord pentru programarea meciurilor amânate în septembrie.
Atunci, City şi United, care au fost angrenate până în fazele finale ale Ligii Campionilor şi Europa League, au primit o săptămână în plus de vacanţă, nejucând din prima etapă. Astfel, disputele Burnley - Manchester United şi Manchester City - Aston Villa au fost programate pentru ianuarie, confruntările urmând a fi transmise în direct pe Eurosport 1 şi Eurosport Player.
Programul partidelor amânate din Premier League:
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 13 ORE
  • Burnley - Manchester United (marţi, 12 ianuarie, ora 22:15)
  • Manchester City - Aston Villa (miercuri, 20 ianuarie, ora 22:15)
De notat că, după ce a avut probleme cu coronavirusul, City a efectuat ieri noi teste şi niciunul dintre jucători nu a fost găsit pozitiv. Ca atare, primul mare meci al anului, Chelsea - Manchester City, se va desfăşura conform programului iniţial: duminică, 3 ianuarie, de la 18:30 (Eurosport 1 şi Eurosporz Player). United, în schimb, joacă chiar mâine, în prima zi a noului an, pe Old Trafford urmând să sosească Aston Villa (ora 22:00).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/30/2963642.jpg
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
IERI LA 12:42
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Bale a fost refuzat de Atletico
23/05/2022 LA 09:58