Sâmbătă, 14:30 – Arsenal v Burnely

După victoria la limită în fața lui Newcastle din prima etapă, Arsenal joacă primul ei meci de pe teren propriu al sezonului în fața unei echipe care a impresionat la startul Premier League. Burnley vine după un 3-0 convingător cu Southampton și va căuta să producă o primă mare surpriză. Noile achiziții ale lui Arsenal și-ar putea face apariția în primul 11, iar londonezii vor intra în meci știind că nu au pierdut niciodată în fața lui Burnley în Premier League.

Sâmbătă, 17:00 – Southampton v Liverpool

Serie A
Inter acuză în continuare problemele financiare! Împrumut de peste 400 de milioane de euro
ACUM CÂTEVA SECUNDE
Proaspăt câștigătoare a Supercupei Europei, Liverpool se deplasează la Southampton încercând să-și mențină ritmul în ciuda aglomerării de meciuri din acest debut de sezon. Cu probleme de lot în ceea ce privește portarul – Adrian e probabil să absenteze după o accidentare stupidă suferită imediat după ce a adus victoria de miercuri cu Chelsea – Liverpool întâlnește o echipă care a început cu stângul și care nu i-a pus probleme în trecut.

Sâmbătă, 19:30 – Manchester City v Tottenham Hotspur

A doua etapă, al doilea derby. Campioana Manchester City primește vizita lui Tottenham în cel mai important meci al etapei, iar una sau ambele echipe vor pierde puncte. Amândouă vor încerca să evite asta în debutul sezonului. City pornește drept favorită, dar se află în fața unui prim test important în Premier League și rămâne de văzut cum îl va aborda. Amintirile dublei extraordinare din Liga Campionilor din aprilie s-ar putea să conteze și să le ofere jucătorilor oaspeților un plus.

Duminică, 16:00 – Sheffield United v Crystal Palace

Sheffield United a fost singura echipă nou-promovată care a obținut măcar un punct în etapa întâi, iar duminică va primi vizita lui Crystal Palace. Un nou rezultat pozitiv pentru gazde nu este imposibil, Palace venind după o remiză albă cu Everton în prima etapă. Va fi primul meci între cele două din 2011 încoace, când ambele jucau în Championship, liga a 2-a engleză.

Duminică, 18:30 – Chelsea v Leicester City

Chelsea și Leicester City se înfruntă duminică într-un nou meci cheie al etapei. După înfrângerea dureroasă din prima etapă, Chelsea s-a descurcat mai bine în Supercupa Europei, pierdută după loviturile de la 11m în fața lui Liverpool. Cu Leicester un nou test dificil are loc, un rezultat bun fiind extrem de important pentru londonezi. Oaspeții caută la rândul lor o primă victorie și vor încerca să profite de potențiala vulnerabilitate a adversarilor. Un singur gol s-a marcat în meciurile dintre cele două de sezonul trecut – la Londra, unde Leicester s-a impus.

Luni, 22:00 – Wolverhampton v Manchester United

Wolves și Manchester United închid etapa a doua din Premier League cu altă înfruntare cu mare potențial. United a pornit ca din pușcă în acest sezon, dar va avea în față o echipă care are speranțe că poate intra în top 6, una renumită pentru punctele obținute în fața cluburilor mari sezonul trecut. Wolves a strâns 4 puncte în duelurile cu United ediția trecută, câștigând pe teren propriu cu 2-1, imediat după ce a și eliminat formația lui Ole Gunnar Solskjaer din Cupa Angliei. Se va repeta povestea?
https://i.eurosport.com/2019/08/17/2656642.png
Romanian Liga I
Oficial | Dinamo continuă transferurile pe filiera CFR-ului
ACUM O ORĂ
Liga
FC Barcelona s-ar putea lovi de un alt caz Dembele! Un jucător de bază a refuzat un nou contract
ACUM O ORĂ