Sâmbătă, 14:30 – Southampton v Manchester United

Era o vreme când Manchester United nu avea emoții înaintea unui asemenea meci, dar în ultimii șase ani, United a câștigat numai patru întâlniri cu Southampton în Premier League. Deplasarea de pe coastă ar putea fi una dificilă pentru echipa oaspete, în special după înfrângerea surprinzătoare de etapa trecută, dar și cu gazdele jucând un fotbal solid, în ciuda locului 18 ocupat în clasament. Trei puncte le-ar prinde ambelor echipe foarte bine în acest moment.

Sâmbătă, 17:00 – Manchester City v Brighton

Fotbal
Gică Hagi a vorbit despre accidentarea gravă a lui Ianis Hagi
ACUM 8 ORE
Cealaltă echipă din Manchester a învins-o pe Brighton în toate meciurile de la promovarea oaspeților în Premier League. Au fost patru succese în Premier League și unul în FA Cup, iar campioana Angliei ar trebui să câștige din nou fără mari probleme și cu destule goluri marcate. City are cel mai bun atac din campionat, cu zece reușite în trei partide, iar o eventuală surpriză pe Etihad Stadium ar fi cu adevărat un șoc.

Sâmbătă, 19:30 – Burnley v Liverpool

Burnley este una dintre echipele extrem de incomode pe teren propriu pentru majoritatea echipelor mari. Pentru Liverpool – care are maximum de puncte după primele trei etape – acesta va fi un test important. Felul în care joacă liderii clasamentului este însă îmbucurător, iar victoria asupra lui Arsenal de weekendul trecut a consolidat statutul „cormoranilor” drept una din cele mai bune echipe din Europa. Liverpool a pierdut un singur meci în ultimul an, astfel încât șansele lui Burnley de a obține vreun punct sunt, totuși, mici.

Duminică, 16:00 – Everton v Wolverhampton

Două echipe cu ambiții de a răsturna ordinea „firească” din Big 6 se întâlnesc duminică după un start de sezon mai puțin convingător. În șase meciuri, Everton și Wolverhampton au marcat doar trei goluri împreună, aflându-se în a doua jumătate a clasamentului. Sezonul trecut, cele două ne-au încântat cu partide foarte interesante, cu câte patru goluri fiecare. De data asta, întâlnirea ar putea fi cu atât mai importantă cu cât niciuna nu a impresionat până acum în Premier League, în ciuda ambițiilor.

Duminică, 18:30 – Arsenal v Tottenham Hotspur

Derby-ul etapei se joacă în nordul Londrei, acolo unde Arsenal și Tottenham vor așterne un nou episod al rivalității lor istorice. „Tunarii” nu au mai pierdut acest derby în Premier League pe teren propriu din 2010 încoace, iar Tottenham caută să revină în forță după eșecul neașteptat din fața lui Newcastle de etapa trecută. Partida este una imprevizibilă, forma celor două nefiind una care poate fi ușor citită, iar asta contribuie și mai mult la aura din jurul Derby-ului Nordului Londrei.
https://i.eurosport.com/2019/08/30/2665668.jpg
Africa Cup of Nations
Senegalul e în sferturi. Sadio Mane a înscris, dar a ieșit accidentat!
ACUM 9 ORE
Fotbal
Motivele pentru care negocierile dintre Ladislau Boloni și FRF nu s-au mai concretizat
ACUM 9 ORE