Getty Images

Premier League: Etapa intermediară le pune față în față pe United și Arsenal

Premier League: Etapa intermediară le pune față în față pe United și Arsenal
By Getty Images

The 03/12/2018 at 15:23Updated The 03/12/2018 at 15:49

Decembrie e luna cadourilor, iar Eurosport 1 v-a pregătit un maraton de meciuri din Premier League, cu nu mai puțin de 21 de partide în direct.

Marți, 22:00, Watford v Manchester City

Liderul din Premier League, Manchester City se deplasează pe Vicarage Road pentru duelul cu Watford din etapa a 15-a. „Cetățenii” sunt într-o formă de invidiat, având în 14 meciuri nu mai puțin de 12 succese și doar două remize. De partea cealaltă, Watford se află pe un loc 10 confortabil, cu 20 de puncte, dar vine după două înfrângeri la rând. Istoricul ultimelor confruntări ne atestă faptul că vom avea parte de multe goluri, mai ales în poarta gazdelor, care au primit 11 goluri în precedentele două jocuri de pe teren propriu împotriva lui City. De altfel, jucătorii antrenați de Pep Guardiola au marcat până acum 43 de goluri, ceea ce garantează o partidă cu foarte multe reușite.

Miercuri, 22:00, Manchester United v Arsenal

Cel mai important duel al rundei se va juca pe Old Trafford, acolo unde United, aflată într-o criză profundă de formă, primește vizita lui Arsenal. Jucătorii antrenați de Jose Mourinho vin după două remize consecutive, 0-0 cu Crystal Palace și 2-2 pe terenul lui Southampton, iar locul din clasament nu face cinste cele mai galonate formații din Anglia. United se află abia pe locul 7, cu 22 de puncte, în timp ce Arsenal vine cu un moral excelent, mai ales după un succesul entuziasmant, 4-2, cu Tottenham, în derby-ul Nordului Londrei. „Tunarii” sunt în top patru, cu 30 de puncte și țintesc primul succes pe terenul „diavolilor” după o pauză de 10 ani. Ultimul succes al lui Arsenal pe terenul lui United datează din 17 septembrie 2006, atunci când oaspeții plecau acasă cu trei puncte după o victorie cu 1-0. Recent, Arsenal s-a mai impus pe Old Trafford, dar în Cupa Angliei, 2-1, în 2015. Urmează miercuri seară un meci important pentru Mourinho și United, care s-ar îndepărta și mai mult de o clasare în primele cinci dacă vor pierde.