Nemaifiind folosit pe acest final de sezon, Bale a părut consolat cu gândul că va părăsi Realul în această vară și a fost surprins total dezinteresat de ceea ce se întâmplă la clubul madrilen. Chiar și sărbătorirea titlului câștigat în La Liga a oferit momente care arătau că galezul este doar cu gândul la plecare.
https://i.eurosport.com/2020/06/05/2828359.jpg

15 milioane de € pe sezon câștigă Bale la Real Madrid

Liga Campionilor UEFA
Real Madrid, în drumul spre al 15-lea trofeu în Champions League! Record uluitor al galacticilor
03/10/2022 LA 11:32
Dar de curând, impresarul atacantului a declarat pentru presa din Spania că Bale vrea să-și ducă contractul cu Real la bun sfârșit dacă nu va primi vreo ofertă foarte tentantă. Acest lucru pare tot mai dificil să se întâmple dacă ținem cont de pretențiile uriașe ale galezului, care e dispus să rupă contractul cu Real numai dacă ar găsi o echipă care să-i ofere același salariu de 15 milioane de € pe sezon.
În aceste condiții este foarte probabil ca Bale să rămână în continuare la Real Madrid chiar dacă nu mai este dorit. Contractul galezului expiră abia peste 2 ani, iar acesta nu pare dispus să facă nici un compromis din punct de vedere financiar pentru a se trasfera la un alt club.
https://i.eurosport.com/2020/02/06/2770494.jpg

Man United l-ar vrea pe Bale, dar pe un salariu mai mic

Dacă Bale ar fi dispus să accepte un salariu mai mic, Manchester United este echipa care l-ar vrea pe galez. Cel puțin așa se părea la un moment dat, mai ales că trasferul ar fi costat destul de puțin în comparație cu valoarea jucătorului, clubul madrilen fiind dispus să-l cedeze și pe o sumă mai mică doar pentru a scapa de el.
Văzând că nu ajunge la nici un consens cu Bale, United s-a reorientat și caută să se întărească pe plan ofesinv din altă parte. "Diavolii" sunt aproape de trasferul lui Jadon Sancho de la Borussia Dortmund, pentru care au înaintat deja o ofertă, care a fost refuzată însă, dar negocierile continuă.
Real e dispusă să îl vândă oriunde pe Bale, chiar și în China, acolo unde jucătorul ar avea cele mai mari șanse să-i fie satisfăcute pretențiile materiale. Se pare totuși că Bale dorește să rămână în fotbalul mare și nu agreează varianta de a pleca în China.
MLS
Luis Suarez, coechipier cu cel mai mare "dușman"? Oferta de ultimă oră primită de uruguayan
26/07/2022 LA 15:41
MLS
Gareth Bale nu se retrage după Cupa Mondială din 2022! Ce planuri are starul galez
12/07/2022 LA 14:22