Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Acolo trebuie să joace!" Care este destinația perfectă pentru Harry Kane în opinia lui Jose Mourinho

Bianca Dumitru

Publicat 09/06/2021 la 12:57 GMT+3

Jose Mourinho a vorbit despre viitorul lui Harry Kane, pe care l-a pregătit la Tottenham în ultimele două sezoane. Tehnicianul consideră că fotbalistul trebuie să se transfere la o echipă la care să fie fericit pentru a putea face performanță.

Tottenham boss Jose Mourinho and Harry Kane

Credit imagine: Getty Images

Harry Kane i-a anunțat pe șefii lui Tottenham că vrea să plece de la echipă, fiind sătul de a evolua pentru o formaţie care nu reușește să obțină rezultate importante. Fostul antrenor al lui Spurs a vorbit pentru presa din Anglia despre fotbalistul în vârstă de 27 de ani, pe care l-a lăudat pentru performanțele individuale pe care le-a obținut în Premier League. Jose Mourinho a comentat și decizia atacantului de a se despărți de Tottenham.
Tehnicianul portughez a spus că Harry Kane trebuie să ajungă la o echipă la care să fie fericit, punctând că cel mai probabil acest lucru se poate întâmpla doar în Anglia.
"Mi-a plăcut foarte mult să colaborez cu Harry Kane la nivel individual, dar mi-a plăcut și colaborarea dintre el și Son, doi jucători foarte buni, care au o relație fantastică. Cred că trebuie să meargă să joace acolo unde este fericit și cred că este fericit în Anglia. Este pur și simplu un jucător făcut pentru Premier League. Și, cine știe, poate că în câteva săptămâni Harry va fi un campion european", a declarat Jose Mourinho, potrivit The Sun.

Tottenham i-a stabilit prețul lui Kane

Șefii clubului londonez sunt dispuși să-l lase pe atacant să plece în această vară, iar potrivit presei din Anglia au stabilit condițiile în care transferul poate avea loc. Cei de la The Sun au scris că echipele care vor să-i obțină semnătura lui Kane trebuie să plătească 150 de milioane de lire, respectiv 174 de milioane de euro.
În plus, președintele lui Tottenham, Daniel Levy, a decis să nu accepte niciun schimb de jucători, fiind interesat doar de suma de bani pe care clubul ar putea să o încaseze în urma transferului.
Harry Kane, cotat de site-ul transfermarkt.com la 120 de milioane de euro, a reușit 23 de goluri și 14 assist-uri în tricoul lui Tottenham, în sezonul 2020/21.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo