Manchester City este în căutarea unui atacant pentru a ocupa locul lăsat liber de Sergio Aguero, plecat la Barcelona din postura de jucător liber de contract. Principala țintă a lui Pep Guardiola a fost Harry Kane, însă șefii lui Tottenham au refuzat oferta de 100 de milioane de lire pe care au făcut cei de la City.
Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, tehnicianul s-a reorientat, iar acum este cu ochii pe Robert Lewandowski, atacantul care a impresionat în ultimele două sezoane la Bayern Munchen. Polonezul mai are contract cu bavarezii până în 2023, dar nu ar refuza o nouă experiență, lăsând să se înțeleagă că întotdeauna și-a dorit să descopere o cultură diferită și să învețe o limbă străină.
Guardiola s-a arătat, însă, pesimist asupra șanselor de a transfera un atacant în această vară, spunând că sumele de bani invocate sunt foarte mari.
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
ACUM 8 ORE
"Toate cluburile se luptă pe plan financiar, nu suntem o excepție. Îi avem pe Gabriel Jesus și Ferran Torres, care au fost incredibili în această poziție. Avem jucători tineri la academie și jucăm de multe ori cu un nouă fals. Sunt șanse mari să nu cumpărăm un atacant pentru sezonul viitor", a declarat Guardiola.

"Nu-mi place deloc ca ăsta să fie primul contact cu el!"

Lewandowski se mai află și în atenția celor de la Chelsea și Real Madrid, lucru care îl nemulțumește pe noul antrenor al lui Bayern, Julian Nagelsmann, care a spus că nu știe sigur dacă atacantul va continua sau nu pe Allianz Arena în sezonul viitor.
"Zvonurile despre Robert Lewandowski există de veacuri, cred că de când s-a alăturat lui Bayern Munchen. Cred că este normal pentru cineva care înscrie atât de multe goluri, astfel că orice club și l-ar dori.
Cred că, pe de o parte, Robert știe ce are la Munchen, ce are în această echipă. Am vorbit cu el și i-am trimis mesaje. Nu-mi place deloc ca primul contact oficial cu un jucător să fie o discuție despre situația sa contractuală", a declarat Nagelsmann.
Premier League
John Terry îl sfătuiește pe Harry Kane să plece de la Tottenham! Ce motive invocă fostul fundaș
27/11/2022 LA 08:44
Cupa Mondială FIFA
În ce condiții se califică Argentina în optimile Cupei Mondiale! Polonia nu are voie să câștige
27/11/2022 LA 07:35