Chiar dacă tatăl și fratele lui Sergio Aguero au spus după finala Champions League că Guardiola nu l-a vrut niciodată pe atacant în echipa sa, antrenorul a avut numai cuvinte frumoase despre argentinian. Potrivit Marca, tehnicianul lui City a vorbit despre cât de norocos este Ronald Koeman că îl va avea în lot pe Aguero.
În ultimele luni, în presa internațională au circulat mai multe zvonuri, conform cărora Guardiola ar fi încercat să-l forțeze pe Sergio Aguero să plece de la Manchester City. Antrenorul a negat aceste afirmații, caracterizându-l pe atacantul în vârstă de 33 de ani drept o 'bijuterie'.
"Koeman a făcut o afacere spectaculoasă cu Aguero. Este un mare marcator, un tip foarte bun, este o bijuterie, un jucător foarte inteligent. Așa cum i-am explicat lui Ronald, Barcelona a făcut un transfer grozav", a declarat Guardiola.
Premier League
Un super-computer a prezis cine va câștiga titlul în Premier League sezonul viitor
26/06/2022 LA 13:42

Guardiola, acuzat de familia lui Aguero

După ultima apariție a lui Sergio Aguero în tricoul lui Manchester City, în finala Champions League, fratele fotbalistului, Mauricio Del Castillo, a postat un mesaj pe Twitter, în care a declarat că tehnicianul campioanei Angliei nu l-a vrut niciodată în echipă pe argentinian.
"De când a venit la Manchester City, Guardiola nu l-a plăcut niciodată pe fratele meu", a scris tânărul, care și-a șters postarea ulterior. Mesajul a fost transmis, însă, după doar câteva zile și de tatăl lui Aguero, Leonel del Castillo, care a susținut că Guardiola nu avea intenția de a-l convinge pe Aguero să semneze prelungirea contractului cu City: "Guardiola nu l-a dorit niciodată pe Aguero!"
Fotbal
Meci caritabil între Barcelona și Manchester City, în august! Cine vor fi beneficiarii
20/06/2022 LA 12:53
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Agenții lui Neymar au intrat în discuții cu Chelsea!
20/06/2022 LA 09:37