Chiar dacă tatăl și fratele lui Sergio Aguero au spus după finala Champions League că Guardiola nu l-a vrut niciodată pe atacant în echipa sa, antrenorul a avut numai cuvinte frumoase despre argentinian. Potrivit Marca, tehnicianul lui City a vorbit despre cât de norocos este Ronald Koeman că îl va avea în lot pe Aguero.
În ultimele luni, în presa internațională au circulat mai multe zvonuri, conform cărora Guardiola ar fi încercat să-l forțeze pe Sergio Aguero să plece de la Manchester City. Antrenorul a negat aceste afirmații, caracterizându-l pe atacantul în vârstă de 33 de ani drept o 'bijuterie'.
"Koeman a făcut o afacere spectaculoasă cu Aguero. Este un mare marcator, un tip foarte bun, este o bijuterie, un jucător foarte inteligent. Așa cum i-am explicat lui Ronald, Barcelona a făcut un transfer grozav", a declarat Guardiola.
Liga
"Dacă mi-ar spune să plec, aș renunța la fotbal!" Răspunsul emoționant al lui Pique
IERI LA 09:28

Guardiola, acuzat de familia lui Aguero

După ultima apariție a lui Sergio Aguero în tricoul lui Manchester City, în finala Champions League, fratele fotbalistului, Mauricio Del Castillo, a postat un mesaj pe Twitter, în care a declarat că tehnicianul campioanei Angliei nu l-a vrut niciodată în echipă pe argentinian.
"De când a venit la Manchester City, Guardiola nu l-a plăcut niciodată pe fratele meu", a scris tânărul, care și-a șters postarea ulterior. Mesajul a fost transmis, însă, după doar câteva zile și de tatăl lui Aguero, Leonel del Castillo, care a susținut că Guardiola nu avea intenția de a-l convinge pe Aguero să semneze prelungirea contractului cu City: "Guardiola nu l-a dorit niciodată pe Aguero!"
Premier League
Gestul impresionant al lui Gundogan după ce a devenit campion al Angliei! Ce va face cu banii
09/06/2021 LA 12:21
Liga
Vor să dea lovitura verii! Cine sunt fotbaliștii care ar putea ajunge la Barcelona după Euro 2020
08/06/2021 LA 07:52