Chiar dacă tatăl și fratele lui Sergio Aguero au spus după finala Champions League că Guardiola nu l-a vrut niciodată pe atacant în echipa sa, antrenorul a avut numai cuvinte frumoase despre argentinian. Potrivit Marca, tehnicianul lui City a vorbit despre cât de norocos este Ronald Koeman că îl va avea în lot pe Aguero.
În ultimele luni, în presa internațională au circulat mai multe zvonuri, conform cărora Guardiola ar fi încercat să-l forțeze pe Sergio Aguero să plece de la Manchester City. Antrenorul a negat aceste afirmații, caracterizându-l pe atacantul în vârstă de 33 de ani drept o 'bijuterie'.
"Koeman a făcut o afacere spectaculoasă cu Aguero. Este un mare marcator, un tip foarte bun, este o bijuterie, un jucător foarte inteligent. Așa cum i-am explicat lui Ronald, Barcelona a făcut un transfer grozav", a declarat Guardiola.
Liga
El Clasico | Arma secretă pe care Carlo Ancelotti vrea să o arunce în lupta cu Barcelona
ACUM 6 ORE

Guardiola, acuzat de familia lui Aguero

După ultima apariție a lui Sergio Aguero în tricoul lui Manchester City, în finala Champions League, fratele fotbalistului, Mauricio Del Castillo, a postat un mesaj pe Twitter, în care a declarat că tehnicianul campioanei Angliei nu l-a vrut niciodată în echipă pe argentinian.
"De când a venit la Manchester City, Guardiola nu l-a plăcut niciodată pe fratele meu", a scris tânărul, care și-a șters postarea ulterior. Mesajul a fost transmis, însă, după doar câteva zile și de tatăl lui Aguero, Leonel del Castillo, care a susținut că Guardiola nu avea intenția de a-l convinge pe Aguero să semneze prelungirea contractului cu City: "Guardiola nu l-a dorit niciodată pe Aguero!"
Premier League
Scholes, dezamăgit de United: "Unii vor spune că sunt mizerabil, dar adevărul e următorul"
ACUM 11 ORE
Liga Campionilor UEFA
Bayern, cel mai bun start din istorie în Champions League. Cum arată cotele la câștigarea trofeului
ACUM 12 ORE