De două ori golgeter în cel mai puternic campionat din lume, Harry Kane s-a săturat să evolueze la o formaţie care dezamăgeşte tot mai mult. Harry Kane vrea să se despartă de Tottenham, nefiind mulțumit de faptul că echipa nu câștigă trofee. Șefii clubului londonez sunt dispuși să-l lase pe atacant să plece în această vară, iar potrivit presei din Anglia au stabilit condițiile în care transferul poate avea loc.
Cei de la The Sun au scris astăzi că echipele care vor să-i obțină semnătura lui Kane trebuie să plătească 150 de milioane de lire, respectiv 174 de milioane de euro. În plus, președintele lui Tottenham, Daniel Levy, a decis să nu accepte niciun schimb de jucători, fiind interesat doar de suma de bani pe care clubul ar putea să o încaseze în urma transferului.
Acest amănunt le dă peste cap planurile celor de la Manchester City, care voiau să-l transfere pe Kane incluzându-i în afacere fie pe Raheem Sterling, fie pe Gabriel Jesus. Campioana din Premier League este favorită să-i obțină semnătura atacantului în vârstă de 27 de ani, mai ales că City a rămas în această vară fără Sergio Aguero, plecat la Barcelona.
Cupa Mondială FIFA
Lovitură pentru Southgate! Un jucător al naționalei Angliei a părăsit lotul pentru Cupa Mondială
ACUM 12 ORE

Mesajul clar transmis de Harry Kane

Harry Kane, cotat de site-ul transfermarkt.com la 120 de milioane de euro, a reușit 23 de goluri și 14 assist-uri în sezonul 2020/21. Pentru a îl convinge pe Daniel Levy că acesta este momentul perfect pentru a-l lăsa să plece, fotbalistul a declarat recent că șefii lui Spurs trebuie să se gândească la suma de bani pe care o vor putea lua în schimbul său.
Poate că va dori să mă vândă (n.r. Daniel Levy).Poate se gândeşte: 'Dacă pot să iau 100 de milioane de lire pe el, de ce nu?' Nu ştiu ce planuri are, dar nu voi mai costa la fel peste 2 sau 3 ani. Eu spun că suntem într-o relaţie bună. Am dat totul pentru club de când am ajuns.Sunt de 16 ani aici, aşa că sunt de părere că merit să am o discuţie faţă în faţă cu cei din conducere, în care să punem la punct anumite lucruri. Nu vreau să ajung la final de carieră şi să privesc în urmă cu regret.
Am mai spus-o în trecut, nu am promis niciodată că voi rămâne la Spurs până la finalul carierei. Mai am 7-8 ani de carieră, nu grăbesc nimic, nu sunt disperat să iau o decizie rapid. Cred că pot să mai cresc, sunt de părere că pot avea cifre mai bune decât în prezent", a afirmat Kane.
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
IERI LA 13:32
Premier League
John Terry îl sfătuiește pe Harry Kane să plece de la Tottenham! Ce motive invocă fostul fundaș
27/11/2022 LA 08:44