Lallana a suferit mult din cauza problemelor medicale în cei 6 ani petrecuți pe Anfield, iar concurența de la mijlocul terenului a devenit din ce în ce mai intensă. În condițiile date, oficialii lui Liverpool nu i-au oferit prelungirea înțelegerii, așa că mijlocașul de 31 de ani se pregătește pentru o nouă aventură, la altă echipă.
Potrivit presei britanice, 3 cluburi din Premier League sunt interesate de serviciile lui Lallana, fotbalist care are darul de a aduce momente de sclipire în jocul echipei sale, exact atunci când este nevoie. Un exemplu foarte bun poate fi meciul dintre Manchester United și Liverpool din finalul anului trecut, când "cormoranii" au smuls un punct de pe Old Trafford, grație golului marcat de Lallana.
Potrivit lastwordonfootball.com, Tottenham, Leicester și Southampton sunt cluburile care îl urmăresc pe mijlocașul englez. Toate cele 3 formații ar avea nevoie de un plus de creativitate la mijlocul terenului, lucru de care Lallana este capabil. Jose Mourinho caută intens un înlocuitor pentru Christian Eriksen, plecat în iarnă la Inter. În cazul în care decid să-l aducă pe mijlocașul lui Liverpool, oficialii londonezi nu și-ar asuma vreun risc din punct de vedere financiar, ținând cont că Lallana ar veni liber de contract.
Transfers
Transferul lui Sancho, ca și făcut. Dortmund i-a găsit deja înlocuitor: achiziție de 40 milioane €
12/04/2020 LA 12:24

Revenire la Southampton sau reuniune cu Brendan Rodgers?

Dacă ar ajunge la Leicester, Lallana s-ar reuni cu Brendan Rodgers, tehnicianul care l-a adus la Liverpool în 2014. Și în acest caz, transferul ar aduce beneficii uriașe pentru ambele părți: mijlocașul ar prinde mai multe minute decât a bifat pe Anfield în ultima perioadă și, în același timp, ar aduce un plus de experiență în linia mediană a "vulpilor".
Cea de-a treia posibilă destinație pentru Lallana este Southampton, echipa care în urmă cu 6 ani l-a vândut la Liverpool. 31 milioane de euro au primit la vremea respectivă "Sfinții", iar o revenire cu siguranță i-ar bucura pe fanii de pe "St Mary Stadium". Din punct de vedere tactic, jurnaliștii englezi susțin că Lallana și Ward-Prowse ar putea forma o pereche de mijlocași extrem de eficientă.
În afară de Lallana, pe lista plecărilor din vară se numără Xherdan Shaqiri și Nathaniel Clyne, alți doi jucători care au dispărut din calculele lui Jurgen Klopp.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56