"Deadline day" a trecut, ieri echipele din Europa reuşind achiziţii în valoare de 150 de milioane de euro. Totuşi, formaţiile din Premier League care sunt nemulţumite de loturile actuale mai pot aduce, pentru următoarele 14 zile, jucători din ligile inferioare engleze. Ţinta e, evident, Championship, iar The Mirror vorbeşte despre cei 5 jucători care pot încă să ajungă la formaţiile din cel mai puternic campionat al lumii.

Transferurile pe care le pot face formaţiile din Premier League, via Championhip

Ismaila Sarr (Watford)
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Curtat de Liverpool şi Manchester United, mijlocaşul lui Watford a rămas în cele din urmă la formaţia care a retrogradat stagiunea trecută, în Championship.
Asta pentru că oficialii celor supranumiţi "Hornets" au avut pretenţii aberante: au cerut 40 de milioane de lire pentru jucătorul de culoare, sumă considerată inacceptabilă de granzii din Premier League.
Watford stă destul de rău din punct de vedere financinar şi, cum singura variantă de transfer pentru Sarr rămâne Premier League, e posibil să îşi reconsidere doleanţele.
Said Benrahma (Brentford)
Un alt fotbalist care a fost în discuţii cu mai multe formaţii din Premier League, dar care în cele din urmă a rămas în Championship. Motivul e acelaşi: Brentford a cerut 20 de milioane de lire în schimbul lui, sumă considerată prea mare.
Crystal Palace a fost principala variantă pentru atacantul de bandă care a marcat 27 de goluri în 82 de prezenţe pentru formaţia care a ratat play-off-ul de promovare în Premier League.
Acum, West Ham, care l-a cedat pe Felipe Anderson sub formă de împrumut, e principala favorită să îl transfere pe fotbalistul care în trecut a fost monitorizat şi de Chelsea sau Arsenal.
Joe Rodon (Swansea)
Probabil jucătorul cu şansele cele mai mari să ajungă în Premier League, acolo unde Spurs îl doreşte.
Mourinho a sperat că îl va aduce pe Skriniar, de la Inter, dar formaţiile nu s-au înţeles la preţ, pentru ca apoi varianta Rudiger să fie pe tapet, însă fundaşul german a refuzat împrumutul de la Chelsea.
Tottenham are nevoie neapărat de un fundaş central, iar fundaşul lui Swansea rămâne singura opţiune validă.
https://i.eurosport.com/2017/03/11/2041143.jpg
Josh King (Bournemouth)
A fost foarte aproape de Villa, dar oficialii clubului care a uimit lumea întreagă, învingând cu 7-2 pe Liverpool, l-a preferat pe Olli Watkins, cel care a marcat un hat-trick în poarta campioanei.
Acum, vârful cireşelor e aproape de WBA, negocierile dintre cele două cluburi fiind în toi.
Bryan Mbeumo (Brentford)
Brentford spera să îl ţină pe Mbeumo, unul dintre principalii artizani ai sezonului trecut, când a ajutat cu 16 goluri la clasarea excelentă a echipei.
Brendan Rodgers vrea să aibă o alternativă la Vardy, în atac, şi pare pregătit să facă o ofertă. La Leicester, Mbeumo ar putea să joace şi bandă, astfel că ar reprezenta o achiziţie importantă, fiind polivalent.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52