Liverpool a reușit să câștige cu 2-1 pe terenul celor de la Crystal Palace și își păstrează avansul în clasament.
Sadio Mane și Roberto Firmino au marcat cele două goluri ale lui Liverpool în victoria cu Crystal Palace, Zaha egalând la 1 cu 2 minute înainte ca Firmino să stabilească scorul final. Liverpool are 37 de puncte după 13 etape și rămâne cu o singură înfrângere în 2019 în Premier League, cea din luna ianuarie cu Man City.
Liverpool a ajuns la 30 de partide consecutive fără înfrângere, a treia cea mai lungă serie din istoria Premier League. Doar Chelsea (2004/2005) și Arsenal (2003/2004) au avut serii mai lungi decât cea a echipei lui Jurgen Klopp.
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14

Reacția lui Klopp după victoria de la Palace

Antrenorul celor de la Liverpool, Jurgen Klopp, și-a lăudat adversara, considerând că Palace merita un egal după prestația din partida de după-amiază.
"Nu sunt deloc surprins că a fost atât de dificil, să fiu sincer. Probabil ați văzut toate meciurile cu Palace de când sunt în Anglia, sunt mereu similare. Știm că este un loc dificil în care să câștigi, atmosfera este mereu frumoasă, ei nu cedează niciodată. Crystal Palace nu are nevoie de multe situații pentru a rămâne în meci.
Le-am oferit prea multe oportunități astăzi pentru că nu am fost suficient de compacți. Începutul de meci a fost bun, însă apoi eu ne-au pus probleme, au avut un fotbalul meu, au fost direcți și au avut și faze fixe periculoase.
Știam la pauză că trebuie să jucăm mult mai bine. Provocarea era revenirea după pauză internațională, nu am nicio problemă că astăzi nu am fost geniali pentru că într-un astfel de meci trebuie să te asiguri că obții rezultatul bun. Puteam juca mai bine? Da, dar am avut pe teren jucători care joi dimineața erau încă la Abu Dhabi, asta nu e prea bine.
Nu am idee ce vor spune oamenii. Dar 37 de puncte după 13 partide este excepțional. Nu poți avea atâtea puncte jucând doar partide incredibile. Am avut câteva astfel de meciuri, le-am câștigat, Slavă Domnului, dar nu putem câștiga doar astfel de meciuri. Nu suntem aici să transmitem mesaje, ci să obținem rezultate.
(Despre posibilitatea de a egala cea mai bună serie fără înfrângere din istoria clubului, nu doar Premier League) Nu aveam idee despre record. Nu știu ce înseamnă să fiu sincer, ar trebui să mă gândesc înainte să dau un răspuns și nu am avut timp. În primul rând, că trebuie să obținem un rezultat bun săptămâna viitoare și asta e bine. Trebuie să obținem un rezultat bun cu Brighton, însă înainte de asta vom juca împotriva lui Napoli.
Nu suntem aici să batem recorduri, vrem doar rezultate bune pe parcursul unui întreg sezon. Dacă pe parcurs batem câteva recorduri, e bine, ne bucură asta. Dar să câștigăm următorul meci este mult mai important decât faptul că o să se vorbească despre asta peste 10-15 ani" a spus Jurgen Klopp.
Antrenorul lui Liverpool a mai anunțat că Mohamed Salah, cel care nu a jucat vreun minut în această partidă, este recuperat în totalitate și poate juca împotriva lui Napoli
Cupa Mondială FIFA
Tite, reproșuri dure pentru convocările de la Mondial! "El merita în locul lui Martinelli"
10/11/2022 LA 12:02
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02