Articol scris de Romeo Ene
Edinson Cavani, în vârstă de 34 de ani, a ajuns la United vara trecută și, deși atacantul părea că va rămâne sigur două sezoane, au existat speculaţii recente conform cărora sud-americanul ar căuta să plece de pe Old Trafford după doar un sezon. Cu toate acestea, potrivit lui Romano, Cavani va rămâne un jucător de bază al lui United în sezonul viitor.
Deşi nu a fost folosit foarte multe minute în acest sezon, din cauza accidentărilor sau a alegerilor lui Solskjaer, Cavani a oferit un randament foarte bun atunci când a evoluat. În ‘’dubla’’ cu Roma din semifinalele Europa League, uruguayanul a marcat de 4 ori, câte o ‘’dublă’’ în cele 2 partide, şi a contribuit la calificarea ‘’diavolilor roşii’’ în finala Europa League, împotriva spaniolilor de la Villarreal, de pe 26 mai, de la Gdansk.
Cupa Mondială FIFA
Cavani, blamat de două legende ale fotbalului englez după ce a spart monitorul VAR! "E groaznic"
03/12/2022 LA 16:20

Cavani, sezon bun la United

După calificarea echipei în Liga Campionilor pentru sezonul viitor, pe lângă finala cu Villarreal, primul sezon al lui Cavani pe Old Trafford ar putea fi finalizat cu ridicarea unui trofeu major. Clubul încă nu a anunțat oficial că s-a ajuns la un acord, dar, cu siguranță, este doar o chestiune de timp până când se va emite un comunicat oficial.
Fosta vedetă a lui Palermo, Napoli și Paris Saint-Germain ar fi avut în vedere o ofertă din partea clubului argentinian Boca Juniors de a se întoarce în America de Sud, dar forma pe care o traverseazăl-a făcut să se răzgândească. Cavani a marcat opt ​​goluri în ultimele sale șapte jocuri pentru United și a jucat un rol esențial în a-i ajuta pe Marcus Rashford și Mason Greenwood să-și dezvolte jocul. Acesta este un motiv important pentru care Solskjaer își dorește ca atacantul să rămână, iar dacă Cavani rămâne în formă, el va fi un jucător de bază în sezonul viitor pe Old Trafford.
  • 15 goluri în 35 de apariţii a reuşit Cavani în acest sezon pentru United, dintre care 5 din postura de rezervă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Cavani a cedat nervos după eliminarea de la Cupa Mondială! Atacantul a spart monitorul de la VAR
02/12/2022 LA 20:05
Cupa Mondială FIFA
Atmosferă dezolantă în presa din Uruguay după eliminarea de la Cupa Mondială! "Visul s-a încheiat"
02/12/2022 LA 18:42