Partida dintre Manchester City şi West Ham United, care a fost amânată weekend-ul trecut din cauza furtunii Ciara, se va juca miercuri, pe 19 februarie, de la ora 21:30, în runda 26 din Premier League. Furtuna Ciara a amânat numeroase evenimente sportive ale weekend-ului din Anglia, dar şi alte meciuri din campionatele Europei, precum Germania, Olanda sau Belgia.
Pentru Manchester City, restanţa cu West Ham United va veni cu trei zile înaintea unui alt duel din Premier League, cu Leicester. O săptămână mai târziu, campioana Angliei o va întâlni pe Real Madrid, în prima manşă din optimile Ligii Campionilor.
Vestea vine cum nu se poate mai prost pentru cele două echipe, forțate să-și încheie mai rapid vacanța de iarnă care a fost implementată în premieră în acest sezon pentru cluburile din Premier League.
Fotbal
Cât de greu este să fii antrenor în Premier League? Doar Espirito Santo îl mai salvează pe Nuno
ACUM 8 ORE
Manchester City este pe locul 2 în campionat în acest moment, la 22 de puncte în spatele celor de la Liverpool, echipă care va juca sâmbătă contra celor de la Norwich, astfel că distanța se poate mări până la ora meciului cu West Ham. Londonezii se află pe loc retrogradabil, cu 24 de puncte în 25 de etape, cu 1 punct mai puțin decât Aston Villa.
Partida dintre Manchester City și West Ham va avea loc într-o seară în care sunt programate și 2 meciuri din optimile UEFA Champions League: Tottenham - RB Leipzig și Atalanta - Valencia.
https://i.eurosport.com/2020/02/11/2773072.jpg
Fotbal
Abramovich, gata de cea mai mare nebunie: un sfert de miliard de euro pentru transferuri "la pachet"
ACUM 9 ORE
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 11 ORE