Partida dintre Manchester City şi West Ham United, care a fost amânată weekend-ul trecut din cauza furtunii Ciara, se va juca miercuri, pe 19 februarie, de la ora 21:30, în runda 26 din Premier League. Furtuna Ciara a amânat numeroase evenimente sportive ale weekend-ului din Anglia, dar şi alte meciuri din campionatele Europei, precum Germania, Olanda sau Belgia.
Pentru Manchester City, restanţa cu West Ham United va veni cu trei zile înaintea unui alt duel din Premier League, cu Leicester. O săptămână mai târziu, campioana Angliei o va întâlni pe Real Madrid, în prima manşă din optimile Ligii Campionilor.
Vestea vine cum nu se poate mai prost pentru cele două echipe, forțate să-și încheie mai rapid vacanța de iarnă care a fost implementată în premieră în acest sezon pentru cluburile din Premier League.
Premier League
Klopp a găsit soluția ideală dacă îl ratează pe Bellingham! Jucătorul pe care îl vrea pe Anfield
ACUM 15 ORE
Manchester City este pe locul 2 în campionat în acest moment, la 22 de puncte în spatele celor de la Liverpool, echipă care va juca sâmbătă contra celor de la Norwich, astfel că distanța se poate mări până la ora meciului cu West Ham. Londonezii se află pe loc retrogradabil, cu 24 de puncte în 25 de etape, cu 1 punct mai puțin decât Aston Villa.
Partida dintre Manchester City și West Ham va avea loc într-o seară în care sunt programate și 2 meciuri din optimile UEFA Champions League: Tottenham - RB Leipzig și Atalanta - Valencia.
https://i.eurosport.com/2020/02/11/2773072.jpg
Premier League
Gafa uriașă făcută de Liverpool: "Printre cele mai rele decizii din istorie! L-au dat pe un ceai"
ACUM O ZI
Premier League
GE-NI-AL! Ce i-a scris Laporte lui Haaland pe mingea luată ca suvenir după tripla cu United
IERI LA 08:11