Englezii de la Telegraph au publicat astăzi noi informații legate de scenariul cel mai sumbru legat de epidemia de coronavirus care a afectat multe evenimente sportive din acest început de an și a amenințat desfășurarea unor turnee importante precum Euro 2020 și Jocurile Olimpice.
Astfel, reprezentanți de la Premier League, Federația Engleză și Liga din Anglia au discutat ce se va întâmpla cu finalul acestui sezon în cazul în care epidemia scapă de sub control și în Anglia. Iar decizia luată este ca meciurile să se dispute fără spectatori dacă se va ajunge în acest punct critic.
Inițial au existat temeri că s-ar putea ajunge chiar la anularea sezonului în cel mai rău caz posibil, însă acest scenariu pare acum imposibil după ce au avut loc discuții între cele 3 organizații.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 10 ORE
Coronavirus a afectat deja calendarul din alte țări, 5 partide din Serie A fiind amânate în weekendul trecut, inclusiv marele derby dintre Juventus și Inter Milano. Președintele FIFA, Gianni Infantino, a admis la rândul său că partidele internaționale de la sfârșitul lunii ar putea să fie afectate de această situație.
"Sănătatea oamenilor este mai importantă decât orice meci" spunea Infantino. "Nu aș exclude nimic în acest moment. De aceea trebuie să analizăm situația și să sperăm că problemele vor scădea, nu se vor intensifica. Dacă meciurile trebuie să fie amânate sau disputate fără spectatori, atunci va trebui să facem asta" a mai spus președintele forului internațional.
Jurgen Klopp a fost întrebat în conferința de presă de ieri despre acel scenariu cu anularea sezonului: "Nu pot să cred că fanii lui Liverpool se gândesc la așa ceva. Dacă vom șterge cu buretele acest sezon, cine joacă sezonul viitor și toate alte probleme? Este o poveste frumoasă dar fanii lui Liverpool nu sunt suficient de naivi să creadă asemenea lucruri"
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Courtois, pregătit să înscrie din penalty în finala Champions League! "Ei știu ce se poate întâmpla"
ACUM 15 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
IERI LA 11:28