Partida dintre Manchester City și Arsenal se va juca miercuri, 11 martie, după ce solicitarea celor două cluburi a primit aprobare de la UEFA și Premier League ca meciul să aibă loc într-o seară de UEFA Champions League.
Primul duel direct între Pep Guardiola și fostul său secund, Mikel Arteta, era programat inițial pentru 1 martie, însă meciul a fost amânat în urma calificării celor de la Manchester City în finala Cupei Ligii Angliei, trofeu pe care l-a câștigat.
Eliminarea celor de la Arsenal din Europa League a deschis posibilitatea ca meciul să aibă loc la mijlocul săptămânii viitoare. Manchester City va avea returul cu Real Madrid peste 2 săptămâni, însă UEFA trebuia să aprobe ca partida să se dispute în aceeași seară în care va avea loc returul dintre Liverpool și Atletico Madrid.
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 33 MINUTE
Nu este confirmată ora, însă o înțelegere parafată între UEFA și Premier League în 2017 menționa ca, în cazul în care un meci din Premier League se va disputa într-o seară în care au loc meciuri din cupele europene, acestea să se termine cu minim 15 minute înainte de startul partidelor din UCL sau UEL.
Cei de la Arsenal au un mic avantaj în urma acestei decizii, urmând să aibă 24 de ore în plus pentru pregătirea meciului: vor juca sâmbătă de la ora 17.00 contra celor de la West Ham, în timp ce Manchester City o va întâlni pe Manchester United duminică de la ora 18.30.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
IERI LA 08:16
Liga
Primul antrenor care îi întoarce spatele Barcelonei: "E amuzant pentru voi, nu și pentru mine"
IERI LA 04:41