Mijlocașul celor de la Manchester City, Bernardo Silva, a dezvăluit într-un interviu pentru Cadena Ser că își dorește să joace alături de starul Barcelonei, Leo Messi. Asta după ce a evoluat în nenumărate partide cu Cristiano Ronaldo la naționala Portugaliei.
Joc alături de Cristiano la echipa națională și dacă aș juca și alături de Messi, să pot spune că am jucat cu cei mai buni din istorie ar fi o mare plăcere. Dar este o treabă complicată - la City sau la Barca?

Man City se pregătește de duelul cu Real

Fotbal
Ronaldo, antrenor la United în mai puțin de doi ani! Anunțul unui fost tehnician din Premier League
ACUM 11 ORE
Unul dintre cele mai așteptate meciuri din optimile UEFA Champions League va avea manșa tur miercuri, pe Santiago Bernabeu. Returul va avea loc pe 17 martie. Bernarndo Silva dezvăluie că jucătorii lui City sunt extrem de determinați să câștige marele trofeu, în condițiile în care consideră că lupta la titlu este compromisă.
Liverpool are un sezon grozav. Au câștigat deja Premier League. Sunt una dintre cele mai bune echipe din lume. Cred că ar fi trebuit să luptăm mai mult pentru că diferența de puncte este prea mare având în vedere calitatea ambelor echipe
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Mama lui Ronaldo, încrezătoare că fiul starului va ajunge la fel de mare! Unde vrea să-l vadă jucând
ACUM 14 ORE
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 17 ORE