Fostul internațional englez a jucat în 501 meciuri pentru Manchester City între 1966 și 1979, marcând 153 de goluri. Bell are în palmares 48 de convocări la naționala Angliei.
”Puțini jucători au marcat atât de puternic Manchester City”, se arată în comunicatul lui City. În 2004, fanii lui Manchester City au votat pentru a numi una din tribunele de pe Etihad în onoarea lui Bell.
”Colin Bell va fi mereu amintit ca unul dintre cei mai mari jucători din istoria lui Manchester City iar vestea tristă de astăzi va afecta pe toată lumea de la club”, a afirmat președintele lui City, Khaldoon Al Mubarak.
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
ACUM 10 ORE

Colin Bell, o carieră strălucitoare în tricoul lui Manchester City

Colin Bell și-a început cariera la Bury iar apoi s-a transferat la Manchester City în sezonul 1965/1966, perioadă în care clubul juca în liga a doua. City a dat pe el 47.000 de lire la acea vreme.
Bell a contribuit decisiv la promovarea lui City și a fost actorul principal când echipa a câștigat campionatul englez doi ani mai târziu. În cei 13 ani petrecuți ca jucător pe Maine Road, el a mai câștigat Cupa Angliei, Cupa Ligii și Cupa Cupelor.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
IERI LA 13:27
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
IERI LA 11:08