Cei doi și-au măsurat cunoștințele generale din fotbal într-un quiz cu întrebări din istoria Premier League. Orgoliul nu a fost singurul lucru pus la bătaie în concursul online, pentru că pierzătorul a fost nevoit să-și radă barba.
Lupta a fost extrem de strânsă, iar în final Carragher a câștigat cu 12-11 evenimentul "Premier League Big Quiz", organizat de SkySports. Carragher s-a impus dramatic în "prelungiri", după ce oferit răspunsul corect la ultima întrebare: "Care a fost prima echipă împotriva căreia Liverpool a pierdut, după retragere ta?".
Jamie Carragher a rămas calm, s-a gândit foarte bine și a obținut punctul final. Acesta și-a amintit că a fost la acel meci, câștigat de Southampton în fața lui Liverpool, pe Anfield. Mai mult, Carragher a știut chiar și scorul final și marcatorul: 0-1, după golul lui Dejan Lovren, actualul fundaș al "cormoranilor".
Premier League
În plină pandemie, Manchester City a făcut un transfer. Anunțul oficial al clubului
19/04/2020 LA 05:17
"Nu-mi vine să cred că ai fost la meciul acela, de-abia te retrăsesei! Ai avut o carieră lungă, trebuia să-ți iei măcar o zi liberă. Nu era obligatoriu să mergi la meci.", a exclamat Oxlade-Chamberlain, spre amuzamentul lui Carragher.

Oxlade-Chamberlain și-a respectat pariul

Deși a fost "șocat" de înfrâgerea suferită la quiz, mijlocașul lui Liverpool s-a ținut de cuvânt și și-a tuns barba, postând noul său look pe contul de Instagram.
https://i.eurosport.com/2020/04/19/2808157.png
Sursa: instagram.com/alexoxchamberlain/
"Carra (n.r. - Carragher), pariul a fost dus la bun sfârșit! Perciunii arată destul de rău, n-am vrut să mă apropii prea mult de ei, mi-a fost cam frică. N-am tuns nici mustața. Arăt ca tatăl meu în anii '80.", a spus Ox, pe contul de Instagram.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47