Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Abramovich, mediator în negocierile de pace. Ucraina l-a cerut special pe patronul lui Chelsea

Cristian Mihală

Publicat 28/02/2022 la 16:57 GMT+2

Abramovich, mediator în negocierile de pace. Ucraina l-a contactat special pe rus

Abramovich și Putin

Credit imagine: Eurosport

Ucraina i-a cerut miliardarului rus Roman Abramovich, patronul clubului englez de fotbal Chelsea, să acţioneze ca mediator în negocierile de pace dintre Ucraina şi Rusia, relatează EFE.
Potrivit unui purtător de cuvânt al lui Abramovich, guvernul ucrainean l-a contactat pe miliardarul rus pentru a "ajuta la negocierile pentru pace".
CITEȘTE ȘI:

Abramovich, singurul care a răspuns apelurilor Ucrainei

În plus, regizorul ucrainean Aleksandr Rodnianski a anunţat că Abramovich a fost singurul care a răspuns la apelurile Ucrainei.
"Pot confirma că partea ucraineană a încercat să găsească pe cineva în Rusia dispus la a ajute în negocierile pentru pace. Există o relaţie cu el prin intermediul comunităţii evreieşti şi i s-a cerut ajutor. Deşi influenţa lui Abramovich este limitată, el este singurul care a răspuns apelurilor de ajutor", a precizat Rodnianski.
Abramovich a anunţat, sâmbătă, că renunţă la administrarea clubului Chelsea în favoarea fundaţiei caritabile a grupării.
Conform presei israeliene, ţară al cărei paşaport îl posedă Abramovich, miliardarul rus participă în Belarus la negocierile de pace dintre Ucraina şi Rusia, însă acest fapt nu a fost confirmat.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo