Todd Boehly, un om de afaceri din Statele Unite care deține 20% din acțiunile echipei de baseball LA Dodgers, și-a anunțat intenția de a cumpăra clubul din Premier League. Conform presei din Anglia, 3 miliarde de lire a fost oferta lui Boehly, însă Abramovich n-a fost de acord să renunțe la clubul pe care îl conduce din 2003.
Investitorul din Statele Unite n-a fost singurul om interesat de cumpărarea câștigătoarei Europa League din sezonul trecut. Mai mulți miliardari au încercat în ultimul an să treacă la conducerea formației de pe Stamford Bridge. Printre aceștia s-a aflat și Sir Jim Ratcliffe, cel mai bogat om din Marea Britanie, care a fost refuzat la rândul său de Abramovich.
https://i.eurosport.com/2019/12/10/2733698.jpg
Premier League
Chelsea i-a găsit înlocuitorul perfect lui Rudiger! Cât ar trebui să plătească englezii
IERI LA 15:22

Abramovich, cel mai de succes patron din istoria lui Chelsea

Miliardarul rus a preluat-o pe Chelsea în urmă cu 16 ani, iar de atunci londonezii au câștigat 16 trofee, printre care și 5 titluri în Premier League și un trofeu Champions League. În prezent, Abramovich este cel mai de succes patron din istoria lui Chelsea, iar averea sa este estimată la 12,1 miliarde de dolari.
Chelsea se află pe locul 4 în Premier League, la 17 puncte în spatele liderului Liverpool. Formația londoneză va juca astăzi, de la ora 22:00, împotriva lui Lille, în ultima etapă a grupelor Champions League. Clubul pregătit de Frank Lampard are nevoie de o victorie ca să-și asigure prezența în optimile de finală.
Premier League
Dusan Vlahovic este jucătorul lui Juventus! Cât va încasa Fiorentina și ce salariu va avea sârbul
25/01/2022 LA 05:48
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
23/01/2022 LA 11:14