Todd Boehly, un om de afaceri din Statele Unite care deține 20% din acțiunile echipei de baseball LA Dodgers, și-a anunțat intenția de a cumpăra clubul din Premier League. Conform presei din Anglia, 3 miliarde de lire a fost oferta lui Boehly, însă Abramovich n-a fost de acord să renunțe la clubul pe care îl conduce din 2003.
Investitorul din Statele Unite n-a fost singurul om interesat de cumpărarea câștigătoarei Europa League din sezonul trecut. Mai mulți miliardari au încercat în ultimul an să treacă la conducerea formației de pe Stamford Bridge. Printre aceștia s-a aflat și Sir Jim Ratcliffe, cel mai bogat om din Marea Britanie, care a fost refuzat la rândul său de Abramovich.
https://i.eurosport.com/2019/12/10/2733698.jpg
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
ACUM 2 ORE

Abramovich, cel mai de succes patron din istoria lui Chelsea

Miliardarul rus a preluat-o pe Chelsea în urmă cu 16 ani, iar de atunci londonezii au câștigat 16 trofee, printre care și 5 titluri în Premier League și un trofeu Champions League. În prezent, Abramovich este cel mai de succes patron din istoria lui Chelsea, iar averea sa este estimată la 12,1 miliarde de dolari.
Chelsea se află pe locul 4 în Premier League, la 17 puncte în spatele liderului Liverpool. Formația londoneză va juca astăzi, de la ora 22:00, împotriva lui Lille, în ultima etapă a grupelor Champions League. Clubul pregătit de Frank Lampard are nevoie de o victorie ca să-și asigure prezența în optimile de finală.
Liga Campionilor UEFA
Un star al lui Chelsea, prădat de hoți în timp ce juca în Champions League! Ce i-au furat tâlharii
ACUM 8 ORE
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
ACUM 16 ORE