Zahavi se implică în mod constant în activitatea clubului și are multe relații în lumea fotbalului. El este omul care l-a sfătuit pe Abramovich să cumpere clubul de pe Stamford Bridge în urmă cu 17 ani. Celebrul impresar ar putea să-i dea o nouă mână de ajutor miliardarului rus, după ce acesta tocmai a ratat transferul lui Moussa Dembele de la Olympique Lyon.
Wilfried Zaha ar putea ajunge la Chelsea în următoarea perioadă, dacă Zahavi va reuși să-i convingă pe cei de la Crystal Palace să reducă suma de transfer. Momentan, oficialii de pe Selhurst Park cer 80 milioane de lire, sumă pe care cei de la Chelsea nu sunt de acord s-o plătească, potrivit Daily Mail.
Zaha a întrerupt în septembrie colaborarea cu Will Salthouse, vechiul său impresar, după ce acesta n-a reușit să-i asigure atacantului un transfer la Everton sau Arsenal. Recent, ivorianul a semnat un contract cu Pini Zahavi și speră ca impresarul de 76 de ani să-i asigure un transfer la Chelsea.
Premier League
Poliția din Anglia a arestat un copil de 12 ani după mesajele horror primite de Wilfried Zaha
12/07/2020 LA 17:19
Wilfried Zaha are contract cu Crystal Palace până în 2023. În sezonul curent, atacantul de 27 de ani a înscris 3 goluri în 22 de apariții, în toate competițiile.
https://i.eurosport.com/2020/01/04/2746507.jpg

Chelsea, buget de transferuri impresionant

Interdicția la transferuri primită de Chelsea a fost anulată la finalul anului 2019, iar acum Frank Lampard caută întâriri cu care să atace primele 3 locuri din Premier League. 150 de miloane de lire sterline este bugetul pe care Roman Abramovich l-a pus la dispoziție pentru perioada de mercato din luna ianuarie.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Thomas Tuchel, criticat în Anglia, după ce a găsit scuze pentru forma slabă a lui Chelsea
ACUM 5 ORE
Premier League
Thomas Tuchel s-a săturat să fie întrebat de Lukaku! Ce a spus germanul după egalul de la Brighton
ACUM 9 ORE