Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

”Abuzurile online asupra jucătorilor vor distruge fotbalul!” Mesajul tranșant transmis de Xhaka

Vlad Dumitrescu

Actualizat 24/02/2021 la 17:31 GMT+2

Mijlocașul lui Arsenal, Granit Xhaka, este de părere că abuzurile de pe rețelele sociale la adresa fotbaliștilor ”vor distruge fotbalul” dacă nu se vor lua măsuri.

Arsenal midfielder Granit Xhaka

Credit imagine: Getty Images

Mai mulți fotbaliști au primit injurii dar și remarci rasiste în ultima vreme iar Granit Xhaka a dezvăluit și atât el cât și familia sa au suferit abuzuri pe rețelele sociale.
Arsenal l-a ajutat pe Xhaka în perioada dificilă însă elvețianul a declarat că aceste abuzuri fac rău sportului și că autoritățile trebuie să facă mai multe pentru a gestiona problema.
”Este vorba doar despre mine. Eu sunt cel care se află pe teren. Nu este vorba despre soția mea, despre copilul meu sau despre familia mea. Dacă vrei să critici pe cineva, nu este nicio problemă să mă critici ca persoană, ca jucător”, a declarat Xhaka la o conferință de presă.

Granit Xhaka, ținta abuzurilor pe rețelele sociale

Xhaka a avut parte de abuzuri de la mai multe conturi de pe rețelele sociale, inclusiv din partea unor persoane care s-au identificat ca fiind fani Arsenal sau chiar abonați ai clubului.
”Dacă pierzi, toată lumea te urăște, toată lumea îți scrie niște lucruri... îmi este imposibil să înțeleg cum cineva poate scrie asemenea lucruri. Aș vrea să pot să cunosc oamenii care scriu aceste lucruri, să stau cu ei, să îi privesc în ochi și să îi întreb cum pot scrie așa ceva”, a adăugat el.
”Nu este acceptabil, trebuie să ne deschidem ochii și să facem mai multe pentru că eu cred că aceste lucruri vor distruge fotbalului”, a concluzionat elvețianul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo