Mai mulți fotbaliști au primit injurii dar și remarci rasiste în ultima vreme iar Granit Xhaka a dezvăluit și atât el cât și familia sa au suferit abuzuri pe rețelele sociale.
Arsenal l-a ajutat pe Xhaka în perioada dificilă însă elvețianul a declarat că aceste abuzuri fac rău sportului și că autoritățile trebuie să facă mai multe pentru a gestiona problema.
”Este vorba doar despre mine. Eu sunt cel care se află pe teren. Nu este vorba despre soția mea, despre copilul meu sau despre familia mea. Dacă vrei să critici pe cineva, nu este nicio problemă să mă critici ca persoană, ca jucător”, a declarat Xhaka la o conferință de presă.
Premier League
Imagini sinistre din barajul din promovare în Premier League. Un fan l-a făcut K.O. pe Billy Sharp
ACUM 11 ORE

Granit Xhaka, ținta abuzurilor pe rețelele sociale

Xhaka a avut parte de abuzuri de la mai multe conturi de pe rețelele sociale, inclusiv din partea unor persoane care s-au identificat ca fiind fani Arsenal sau chiar abonați ai clubului.
”Dacă pierzi, toată lumea te urăște, toată lumea îți scrie niște lucruri... îmi este imposibil să înțeleg cum cineva poate scrie asemenea lucruri. Aș vrea să pot să cunosc oamenii care scriu aceste lucruri, să stau cu ei, să îi privesc în ochi și să îi întreb cum pot scrie așa ceva”, a adăugat el.
”Nu este acceptabil, trebuie să ne deschidem ochii și să facem mai multe pentru că eu cred că aceste lucruri vor distruge fotbalului”, a concluzionat elvețianul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/23/3000839.jpg
Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
ACUM 12 ORE
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
IERI LA 08:22