Au mai rămas destul de puține zile până pe 5 octombrie, data la care perioada de transferuri se încheie în campionatele puternice din Europa, iar Manchester United mai face o încercare de a-l aduce la echipă pe Jadon Sancho, jucătorul Borussiei Dortmund.
Conform jurnaliștilor de la Mirror Sport, United a înaintat o ofertă de 90 de milioane (75 de milioane acum + 15 milioane sub formă de bonusuri) de £ pentru jucătorul englez, dar Borussia Dortmund cere 108 de milioane de £. Clubul de pe Old Trafford a încercat toată vara să-l ia pe Sancho, dar Borussia a rămas fermă pe poziții și nu a cedat nici un cent din preț, astfel că negocierile au fost sistate.
Premier League
Îl mai poate salva Haaland pe Solskjaer?
18/10/2021 LA 08:37
Această ofertă de 90 de milioane de £ va fi fost ultima din partea "diavolilor", iar board-ul de pe Old Trafford nu mai acceptă nici o negociere asupra sumei sau structurii de plată. În aceste condiții e greu de crezut că șefii Borussiei vor fi înduplecați, directorul Sebastian Kehl declarând la începutul acestei săptămâni că prețul jucătorului rămâne același.

Manchester United nu a oferit mai multe de 73 de milioane pentru Sancho

Sebastian Kehl a lăsat să se înțeleagă că suma maximă oferită până acum de Manchester United a fost de 73 de milioane de £, ceea ce nu a fost suficient pentru clubul din Bundesliga: "Am hotărât să avem o anumită atitudine. 80 de milioane de € (aproximativ 73 de milioane de £) nu sunt suficiente pentru un asemenea jucător. Și nici eu nu vreau să renunțăm la el. Fără Sancho, această echipă nu e la fel de bună."
Sancho a avut un debut de sezon excelent, marcând un gol și dând 2 assist-uri în victoria cu 3-0 împotriva Borussiei Monchengladbach. În sezonul trecut, Sancho a fost unul dintre cei mai buni jucători ai "galben-negrilor", înscriind 20 de goluri și dând 20 de pase decisive în cele 44 de meciuri jucate în toate competițiile.
În schimb, Manchester United a debutat dezastruos în noul sezon din Premier League, fiind învinsă pe teren propriu de Crystal Palace cu 3-1. "Diavolii" vor deschide etapa a 3-a din Premier League prin meciul din deplasare cu Brighton, în direct la Eurosport, mâine de la ora 14:30.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/09/23/2892420.jpg
Premier League
Oficialii lui United s-au pus de acord: acesta va fi transferul anului 2022 în fotbal
10/10/2021 LA 10:05
Premier League
Răsturnare de situație în cazul lui Pogba! Francezul și-a decis viitorul! Ce le-a spus apropiaților
07/10/2021 LA 10:52