Au mai rămas destul de puține zile până pe 5 octombrie, data la care perioada de transferuri se încheie în campionatele puternice din Europa, iar Manchester United mai face o încercare de a-l aduce la echipă pe Jadon Sancho, jucătorul Borussiei Dortmund.
Conform jurnaliștilor de la Mirror Sport, United a înaintat o ofertă de 90 de milioane (75 de milioane acum + 15 milioane sub formă de bonusuri) de £ pentru jucătorul englez, dar Borussia Dortmund cere 108 de milioane de £. Clubul de pe Old Trafford a încercat toată vara să-l ia pe Sancho, dar Borussia a rămas fermă pe poziții și nu a cedat nici un cent din preț, astfel că negocierile au fost sistate.
Premier League
Planul lui Manchester United în cazul în care Ronaldo pleacă în iarnă de pe Old Trafford
24/10/2022 LA 11:21
Această ofertă de 90 de milioane de £ va fi fost ultima din partea "diavolilor", iar board-ul de pe Old Trafford nu mai acceptă nici o negociere asupra sumei sau structurii de plată. În aceste condiții e greu de crezut că șefii Borussiei vor fi înduplecați, directorul Sebastian Kehl declarând la începutul acestei săptămâni că prețul jucătorului rămâne același.

Manchester United nu a oferit mai multe de 73 de milioane pentru Sancho

Sebastian Kehl a lăsat să se înțeleagă că suma maximă oferită până acum de Manchester United a fost de 73 de milioane de £, ceea ce nu a fost suficient pentru clubul din Bundesliga: "Am hotărât să avem o anumită atitudine. 80 de milioane de € (aproximativ 73 de milioane de £) nu sunt suficiente pentru un asemenea jucător. Și nici eu nu vreau să renunțăm la el. Fără Sancho, această echipă nu e la fel de bună."
Sancho a avut un debut de sezon excelent, marcând un gol și dând 2 assist-uri în victoria cu 3-0 împotriva Borussiei Monchengladbach. În sezonul trecut, Sancho a fost unul dintre cei mai buni jucători ai "galben-negrilor", înscriind 20 de goluri și dând 20 de pase decisive în cele 44 de meciuri jucate în toate competițiile.
În schimb, Manchester United a debutat dezastruos în noul sezon din Premier League, fiind învinsă pe teren propriu de Crystal Palace cu 3-1. "Diavolii" vor deschide etapa a 3-a din Premier League prin meciul din deplasare cu Brighton, în direct la Eurosport, mâine de la ora 14:30.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/09/23/2892420.jpg
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Angliei îi provoacă pe jucători să își treacă singuri numele în echipa pentru Mondial
25/08/2022 LA 07:14
Premier League
Erik ten Hag, încântat după prima victorie a lui United în Premier League: "E doar începutul!"
23/08/2022 LA 07:34