Atacantul turc în vârstă de 28 de ani se confruntă cu o accidentare la genunchi care-l va ține departe de teren timp de cel puțin șase luni. Tosun s-a accidentat la un antrenament și va reveni la Everton, punând capăt perioadei de împrumut la Crystal Palace. Aceștia din urmă aveau posibilitatea de a-l cumăra pe Tosun, însă el a ales să revină la Everton pentru teste medicale.
Astfel, Cenk Tosum și-a scurtat perioada de împrumut la Crystal Palace și a venit de urgență la Liverpool pentru teste fiindcă accidentarea suferită la echipa de împrumut pare a fi una destul de serioasă. Fotbalistul turc se teme să nu fie vorba despre o fractură de ligament. De asemenea, o astfel de accidentare ar pune sub semnul întrebării participarea lui cu Turcia la EURO 2020.
Crystal Palace a fost de acord să-l ia împrumut pe Tosun până la finalul acestui sezon competițional. Exista de asemenea și o opțiune de cumpărare pentru 20 de milioane de lire sterline. La Crystal Palace, turcul a bifat două apariții și a fost pe bancă de trei ori. El a înscris o singură dată, însă golul lui a fost cel care a decis egalul obținut cu Manchester City.
Fotbal
Alexandru Maxim, transfer de Champions League. Unde ajunge, după sezonul carierei
19/05/2021 LA 06:00
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44
Premier League
Cifrele devastatoare prin care Erling Haaland sperie Premier League
28/08/2022 LA 04:11