Everton și-a asigurat serviciile lui Gbamin vara trecută când l-au adus din Bundesliga, de la Mainz. Echipa de pe Goodison Park ar fi plătit în jur de 30 de milioane de euro pe mijlocașul defensiv. Iar după ce Everton l-a pierdut pe Idrissa Gueye care a fost vândut la PSG, Gbamin părea să fie transferul ideal la acea vreme.
Totuși, jucătorul de 24 de ani a avut un început de carieră în Anglia de coșmar. Ivorianul a jucat doar o repriză în primul weekend el sezonului. A fost apoi integralist în meciul jucat de Everton cu Watford, în a doua etapă. Din păcate însă pentru el și pentru Everton, nu a mai jucat de atunci din cauza unei accidentări.

Gbamin s-a accidentat din nou

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Însă din cauza pandemiei, mijlocașul nu va mai juca deloc în acest sezon cel mai probabil. El a venit recent cu noi informații privind recuperarea sa. Gbamin a confirmat că se antrenează pentru a se întoarce odată cu revenirea sezonului.
”Este minuat să fiu înapoi la antrenamente cu colegii mei. De data asta am sentimentul că voi putea juca din nou. Mă antrenez pentru a juca în acest sezon dacă Premier League revine. Mă simt bine, m-am recuperat complet și sunt pregătit”, a afirmat Gbamin.
Totuși, internaționalul ivorian s-a accidentat din nou. Everton a confirmat că el se va opera săptămâna viitoare după ce a suferit o accidentare la tendonul lui Ahile la antrenamente. Deși clubul nu a anunțat încă oficial cât va lipsi, cei de la BBC au informat că el va absenta șase luni din cauza accidentării.
https://i.eurosport.com/2020/05/29/2825297.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52