Portarul celor de la West Ham United, revelația startului de sezon din Anglia, s-a accidentat grav în minutul 34 al partidei cu Bournemouth din etapa a 7-a a Premier League. Fabianski a suferit o ruptură la șold după o degajare și a fost schimbat imediat.
Polonezul de 34 de ani a fost înlocuit cu Roberto Jimenez, 33 de ani, cel care este acum prima opțiune pentru Manuel Pellegrini. Jimenez a venit liber de contract la West Ham în luna mai. Cealaltă opțiune pentru poarta lui West Ham este David Martin, 33 de ani, venit tot liber de contract după ce a jucat la Millwall.
West Ham are un start excelent de sezon în Anglia: chiar dacă în ultima etapă a făcut doar 2-2 cu Bournemoth, echipa n-a mai pierdut de la duelul cu Manchester City din prima etapă și este pe locul 4 în clasament.
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48

Unul dintre cei mai buni portari din Premier League

Ajuns în Anglia în 2007 pe vremea în care avea doar 22 de ani, Lukasz Fabianski n-a reușit să se impună la Arsenal de unde a plecat după 7 ani în care a prins doar 32 de partide. A mers la Swansea unde a impresionat cu adevărat.
După retrogradarea clubului galez, Fabianski a ales să rămână în Premier League la West Ham și în chiar primul sezon a fost declarat cel mai bun jucător al echipei în sezonul precedent.
Mai mult, în ultimele 3 sezoane, Fabianski a fost al 2-lea cel mai bun portar din Premier League în ceea ce privește intervențiile care au salvat echipa de la gol, cu 11. Doar Hugo Lloris (14) a avut mai multe intervenții salvatoare.
Fotbal
Italia - Belgia 2-1, în finala mică a Ligii Națiunilor. Record istoric pentru Mancini
10/10/2021 LA 15:34
Liga
Betis - Real Madrid 0-1. Victorie grea pentru gruparea blanco. Benzema, cel mai bun start de sezon
28/08/2021 LA 21:58