Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Accidentare îngrozitoare suferită de Deulofeu, după un duel cu Van Dijk, în Watford - Liverpool

Cosmin Cioboata

Publicat 29/02/2020 la 20:26 GMT+2

În prima repriză a meciului dintre Watford și Liverpool, în etapa 28 din Premier League, Gerard Deulofeu a suferit o accidentare îngrozitoare, după un duel cu Virgil van Dijk.

deulofeu

Credit imagine: Getty Images

În minutul 32 al meciului de pe Vicarage Road, atacantul lui Watford a urmărit o minge trimisă spre careul "cormoranilor", alergând umăr la umăr cu Van Dijk, căpitanul trupei lui Klopp. Deulofeu s-a dezechilibrat în timpul sprintului, a călcat strâmb, iar genunchiul său s-a deplasat într-o poziție anormală. Spaniolul a rămas întins pe gazon, țipând de durere, iar medicii au intrat de urgență pe teren.
Mai jos, faza accidentării:
picture

Accidentare îngrozitoare suferită de Deulofeu, în meciul cu Liverpool

După ce a primit primele îngrijiri medicale, Deulofeu a fost scos pe targă. Din cauza durerii insuportabile, jucătorului lui Watford i-a fost amplasată pe față o mască, pentru a putea respria într-un ritm normal. În locul atacantului de 25 de ani a fost introdus Pereyra.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo