În minutul 32 al meciului de pe Vicarage Road, atacantul lui Watford a urmărit o minge trimisă spre careul "cormoranilor", alergând umăr la umăr cu Van Dijk, căpitanul trupei lui Klopp. Deulofeu s-a dezechilibrat în timpul sprintului, a călcat strâmb, iar genunchiul său s-a deplasat într-o poziție anormală. Spaniolul a rămas întins pe gazon, țipând de durere, iar medicii au intrat de urgență pe teren.
Mai jos, faza accidentării:

Accidentare îngrozitoare suferită de Deulofeu, în meciul cu Liverpool

Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 6 ORE
După ce a primit primele îngrijiri medicale, Deulofeu a fost scos pe targă. Din cauza durerii insuportabile, jucătorului lui Watford i-a fost amplasată pe față o mască, pentru a putea respria într-un ritm normal. În locul atacantului de 25 de ani a fost introdus Pereyra.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Salah nu e singurul ahtiat după revanșă! Starul care nu a primit nicio șansă la Real Madrid
ACUM 10 ORE
Liga Campionilor UEFA
Courtois, pregătit să înscrie din penalty în finala Champions League! "Ei știu ce se poate întâmpla"
ACUM 11 ORE