În minutul 32 al meciului de pe Vicarage Road, atacantul lui Watford a urmărit o minge trimisă spre careul "cormoranilor", alergând umăr la umăr cu Van Dijk, căpitanul trupei lui Klopp. Deulofeu s-a dezechilibrat în timpul sprintului, a călcat strâmb, iar genunchiul său s-a deplasat într-o poziție anormală. Spaniolul a rămas întins pe gazon, țipând de durere, iar medicii au intrat de urgență pe teren.
Mai jos, faza accidentării:

Accidentare îngrozitoare suferită de Deulofeu, în meciul cu Liverpool

Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
ACUM 8 ORE
După ce a primit primele îngrijiri medicale, Deulofeu a fost scos pe targă. Din cauza durerii insuportabile, jucătorului lui Watford i-a fost amplasată pe față o mască, pentru a putea respria într-un ritm normal. În locul atacantului de 25 de ani a fost introdus Pereyra.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
ACUM 11 ORE
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM 14 ORE