Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Accidentarea lui Salah din meciul cu Leicester nu este gravă, arată radiografia

Vlad Dumitrescu

Actualizat 07/10/2019 la 19:08 GMT+3

Accidentarea lui Mohamed Salah din meciul cu Leicester nu este una gravă, conform unei radiografii.

Hamza Choudhury of Leicester City collides with Mo Salah of Liverpool during the Premier League match at Anfield on October 05, 2019.

Credit imagine: Getty Images

Salah a suferit o entorsă la gleznă după o intrare mai dură a lui Hamza Choudhury în a doua repriză a victoriei lui Liverpool cu 2-1 în fața lui Leicester.
Deocamdată nu se știe cu siguranță dacă Salah va fi disponibil pentru derby-ul dintre Manchester United și Liverpool de pe 20 octombrie, care va fi transmis în direct de Eurosport 1 HD. Egipteanul va fi monitorizat în continuare și fi tratat în timpul pauzei internaționale.
Salah nu fusese convocat pentru amicalul Egitpului cu Botswana de pe 14 octombrie așa că va avea la dispoziție două săptămâni pentru a se recupera.
Choudhury a primit cartonaș galben pentru intrarea asupra lui Salah, însă Jurgen Klopp a fost nemulțumit de decizia arbitrului.
„Stau aici și ar trebui să fiu fericit pentru ce au reușit, dar nu pot trece peste cartonașul galben lui Choudhury. Ar trebuie să știe mai bine. A fost norocos cu Matt Ritchie, dar trebuie să salmeze. Nu poți intra așa și să primești doar galben, nu știu cum funcționează asta”, a declarat Klopp.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo