Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Acuzat că un jucător de la Liverpool este subapreciat, Klopp a început să râdă: "Săracul băiat!"

Cosmin Cioboata

Actualizat 15/02/2020 la 18:04 GMT+2

Mohamed Salah este golgheterul lui Liverpool în actualul sezon din Premier League, cu 14 goluri reușite.

Liverpool's German manager Jurgen Klopp gestures while sitting in the dugout during the English FA Cup fourth round football match between between Shrewsbury Town and Liverpool at the Montgomery Waters Meadow Stadium in Shrewsbury, north-west of Birmingha

Credit imagine: Getty Images

Atacantul egiptean este, în continuare, o piesă foarte importantă din primul "11" al lui Jurgen Klopp, formând un trio ofensiv senzațional, alături de Sadio Mane și Bobby Firmino. În ciuda cifrelor extraordinare obținute de Salah, există voci care susțin faptul că evoluțiile lui Salah sunt subapreciate în vestiarul lui Liverpool.
Când Jurgen Klopp a auzit această ipoteză, a precizat că întreaga situație i se pare absolut hilară, ținând cont de faptul că Salah a înscris nu mai puțin de 89 de goluri în 137 de apariții pentru liderul din Premier League, din momentul sosirii sale pe Anfield.
"Valoarea lui Salah este subapreciată pe Anfield? Nu prea cred asta, sincer să fiu. Săracul băiat, toată lumea știe de ce este în stare. Salah este un jucător excepțional, cu un caracter minunat, care nu se va opri prea curând.
Este un marcator pur-sânge și își dorește să joace cât mai mult. Cifrele lui sunt excelente și încă nu s-a încheiat campionatul. Acum vorbim despre Salah, dar la fel de bine puteam discuta despre Firmino sau Mane. Au existat meciuri în care poate doi dintre ei n-au strălucit, dar al treilea a făcut diferența.", a spus Klopp la conferința de presă.
Mo Salah vom FC Liverpool

Salah, performanță extraordinară reușită în Premier League

Salah a reușit să înscrie 50 de goluri în Premier League în 72 de meciuri, devenind al 4-lea cel mai rapid jucător care reușete această performanță, după Ruud van Nistelrooy, Alan Shearer și Andy Cole. Egipteanul are în palmares 18 goluri în toate competițiile în stagiunea curentă, iar Jurgen Klopp este extrem de mândru de evoluțiile sale.
Liverpool se află pe primul loc în Premier League, după 25 de etape. "Cormoranii" au un avans uriaș, de 22 de puncte, față de locul secund, ocupat de Manchester City, iar obținerea primului titlu din Anglia, după o pauză de 30 de ani, a devenit o simplă formalitate. Următorul meci al trupei lui Klopp va fi astăzi, de la ora 19:30, pe terenul lui Norwich.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo