Adama Traore a devenit ținta cormoranilor în fereastra de transferuri după ce Liverpool a aratat transferul lui Timo Werner, care va ajunge în schimb la Chelsea pentru 60 de milioane de euro.
Liverpool era favorită să-l aducă pe german, însă nu a avut fondurile disponibile pentru a-i activa clauza de reziliere. Acum cormoranii speră ca atacantul celor de la Wolves, Adama Traore să se dovedească a fi varianta mai ieftină.
Liverpool a învins Wolves cu 2-1 pe Molineux în acest sezon însă victoria nu a fost deloc una ușoară. Echipa lui Klopp a fost nevoită să muncească din greu pentru acest rezultat iar Traore a făcut un meci excepțional, făcându-i viața grea mai ales lui Andy Robertson.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 14 ORE

Andy Robertson: ”Adama Traore m-a distrus”

Vorbind despre cei mai dificili adversari cu care s-a înfruntat în cariera sa, Robertson a declarat la That Peter Crouch Podcast: ”Când eram la Hull, am jucat cu Hazard. M-a distrus pe Stamford Bridge. Și Traore m-a distrus în acest sezon, ca să fiu sincer”.
Klopp este și el încântat de calitățile lui Traore: ”Nu ai cum să te aperi în fața lui în unele momente, este incredibil. Ce jucător, este atât de bun!”. Traore a fost discret până acum în ceea ce privește viitorul său însă fostul atacant al Barcelonei a avut comentarii pozitive despre Liverpool după meciul de pe Molineux.
”Am muncit din greu în timpul meciului. Suntem triști că nu am obținut victoria sau măcar un egal, dar trebuie să continuăm să încercăm, să muncim și să ne uităm la lucrurile pozitive, să luptăm până la capăt. Nuno a spus să continuăm lupta, să luptăm pentru fiecare minge. Așa că asta am făcut, am dat 100%”, a afirmat atunci Traore.
”Nu trebuie să uităm că am jucat împotriva unei echipe mari, un club uimitor și unul dintre cele mai bune, dacă nu chiar cel mai bun din Europa. Îi felicit pentru cum vor câștiga acest campionat”, a adăugat el.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 17 ORE
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 17 ORE