Traore, care a debutat oficial pentru Spania în această lună, a generat interes din partea unor echipe mari precum Liverpool și Barcelona însă presa din Anglia informează că el va rămâne în cele din urmă la Wolves.
Traore, care mai are trei ani de contract cu Wolves, va deveni astfel al patrulea cel mai bine plătit jucător de la Wolves cu noul salariu.

Adama Traore rămâne la Wolves

Premier League
Prima conferință a lui Ralf Rangnick în calitate de antrenor al lui Manchester United
IERI LA 12:50
Portarul Rui Patricio, mijlocașul Joao Moutinho și atacantul Raul Jimenez au deja salarii de peste 100.000 de lire pe săptămână.
”Se poate vedea cât de fericit a fost la antrenamente pentru că suntem din nou la antrenamente. Știm ce trebuie să facem. În primul rând trebuie să fii fericit unde ești și el cred că este”, a declarat Nuno Espirito Santo, antrenorul celor de la Wolves.
Traore a ajuns la Wolves în 2018 pentru o sumă record pentru club la acea vreme - 20 de milioane de lire. Traore, un produs al academiei Barcelonei, este monitorizat de cluburi importante din Europa. Daily Mail a dezvăluit anterior că jucătorul de 24 de ani este dorit înapoi la Barcelona.
”Nu pot să spun eu dacă m-aș potrivi la Barcelona. Mentalitatea mea este să lucrez în fiecare zi pentru a fi mai bun”, a declarat Traore recent pentru AS.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Ronaldo, mesaj superb pentru Carrick, omul care a ales să o părăsească pe United
IERI LA 12:13
Premier League
Solskjaer ar putea reveni în fotbal mai repede decât ar fi crezut oricine. Un mare club îl curtează
IERI LA 10:55