Traore, care a debutat oficial pentru Spania în această lună, a generat interes din partea unor echipe mari precum Liverpool și Barcelona însă presa din Anglia informează că el va rămâne în cele din urmă la Wolves.
Traore, care mai are trei ani de contract cu Wolves, va deveni astfel al patrulea cel mai bine plătit jucător de la Wolves cu noul salariu.

Adama Traore rămâne la Wolves

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Portarul Rui Patricio, mijlocașul Joao Moutinho și atacantul Raul Jimenez au deja salarii de peste 100.000 de lire pe săptămână.
”Se poate vedea cât de fericit a fost la antrenamente pentru că suntem din nou la antrenamente. Știm ce trebuie să facem. În primul rând trebuie să fii fericit unde ești și el cred că este”, a declarat Nuno Espirito Santo, antrenorul celor de la Wolves.
Traore a ajuns la Wolves în 2018 pentru o sumă record pentru club la acea vreme - 20 de milioane de lire. Traore, un produs al academiei Barcelonei, este monitorizat de cluburi importante din Europa. Daily Mail a dezvăluit anterior că jucătorul de 24 de ani este dorit înapoi la Barcelona.
”Nu pot să spun eu dacă m-aș potrivi la Barcelona. Mentalitatea mea este să lucrez în fiecare zi pentru a fi mai bun”, a declarat Traore recent pentru AS.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52