Unul dintre jucătorii care au surprins cel mai tare în actualul sezon de Premier League, Adama Traore, a ajuns pe lista unor cluburi importante după prestațiile sale la Wolverhampton. Presa din Anglia a scris că Manchester City îl dorește, extrema spaniolă marcând în ambele partide cu City din acest sezon.
Un transfer al lui Adama Traore de la Wolves la altă echipă din Premier League nu va avea loc în această iarnă. Nuno Espirito Santo a răspuns simplu când a fost întrebat dacă e posibil ca Traore să plece de pe Molineux în mercato: "Nu"

Vrea înapoi în Spania

Premier League
Pep Guardiola, record istoric la derby-ul Chelsea - Manchester City
ACUM 3 ORE
Jucătorul care va împlini în doar câteva zile 24 de ani a recunoscut însă că se gândește să ajungă la o echipă mai puternică. De asemenea, Traore ar vrea să revină la un moment dat în Spania: el a fost crescut de Barcelona încă de când era copil. Traore a acordat un interviu pe El Larguero de la Cadena Ser.
Intenția mea este să devin unul dintre cei mai buni jucători din Anglia și apoi, desigur, mi-ar plăcea să mă întorc. Nu am niciun resentiment față de Barcelona. De ce nu m-aș întoarce? Dacă Madrid sau Barcelona vin după mine, aș lua în calcul varianta
Adama Traore a fost luat de Aston Villa de la La Masia, fiind cedat după un an la Middlesbrough. Din 2018, el evoluează pentru Wolverhampton.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
ACUM 4 ORE
Premier League
Pep Guardiola, după Chelsea - Man City: "Am jucat în felul în care am vrut eu". Reacția lui Tuchel
ACUM 4 ORE