Reguilon a fost vândut de Real Madrid celor de la Tottenham în această vară pentru peste 30 de milioane de euro. Transferul părea să fie o mutare extrem de inspirată din cauza englezilor, având în vedere cât de bine a jucat Reguilon în perioada petrecută ca împrumut la Sevilla, cu care a câștigat Europa League. Ca atare, părea cel puțin ciudat că Real ar fi dispusă să renunțe la el atât de ușor.
Cei de la El confidencial susțin că Reguilon a fost vândut din cauza unor neînțelegeri cu fiului lui Zinedine Zidane, Luca.

Sergio Reguilon, conflict cu Luca Zidane

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Reguilon a fost antrenat pentru scurt timp la echipa a doua a Realului, în aceeași perioadă în care și Luca era în lot. Totuși, fundașul a fost împrumutat la Logrones la începutul sezonului în care Zidane a ajuns la prima echipă.
Reguilon a mers apoi la Sevilla pentru primul sezon de la întoarcerea lui Zizou pe banca madrilenilor. La decizia Realului de a renunța la Reguilon a contribuit cu siguranță și faptul că pe postul său erau deja în lot Marcelo și Ferland Mendy iar astfel șansele spaniolului erau limitate.
Reguilon are un contract valabil până în iunie 2025 cu Tottenham, însă englezii au fost forțați să accepte o clauză prin care Real are prima opțiune de a-l cumpăra înapoi pe spaniol.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24