Fotbal
Premier League

Adio, United! Jucătorul a refuzat ultima propunere a clubului și de mâine e liber de contract

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ole Gunnar Solskjaer a confirmat că Angel Gomes va pleca de la United

Credit imagine: Getty Images

DeCristian Mihala
29/06/2020 la 14:09

Angel Gomes, mijlocașul ofensiv de 19 ani al lui United, va deveni de marți jucător liber de contract. Solskjaer a confirmat că "diavolii" nu au ajuns la un numitor comun cu englezul pentru prelungirea contractului.

Un talent enorm, Angel Gomes nu a primit foarte multe șanse pe Old Trafford poate și din cauza înălțimii (are doar 168 cm). Cu toate acestea, Solskjaer spera ca mijlocașul extrem de polivalent (poate juca și în stânga) își va pune semnătura pe un nou contract cu gruparea de pe Old Trafford.

Acestuia îi expiră astăzi actuala înțelegere cu United și, după cum a mărturisit tehnicianul norvegian al lui United, clubul nu a reușit să îl convingă să prelungească.

Premier League

Ce surpriză! Andre Gomes a revenit la antrenamente la 86 de zile după ce și-a rupt piciorul

28/01/2020 LA 17:30

"Ca să fiu sincer, nu am primit niciun răspuns din partea lui nici aseară, nici în această dimineață. Ca atare, pot să spun că cel mai probabil nu s-a înțeles cu clubul pentru un nou contract", a anunțat Solskjaer azi, citat de Daily Mail.

În urmă cu mai puțin de două săptămâni, tehnicianul lui United a explicat că își dorește ca Angel Gomez să continue pe Old Trafford, urmând ca din sezonul viitor să beneficieze de mai multe șanse.

"Angel devine un jucător de top, îl avem aici de atât de mulți ani. I-am oferit un nou contract și sper să mă pot baza pe el în continuare", spunea Solskjaer la mijlocul lui iunie.

Angel Gomes, spre Juventus sau Chelsea

Gomes a debutat pentru prima echipă a lui United în 2017, pe vremea când avea doar 16 ani. El a fost introdus în locul lui Rooney, într-o dispută cu Palace, de pe Old Trafford.

De atunci, a strâns însă doar 10 prezențe în prima echipă a "diavolilor", ceea ce l-a determinat să nu ia în calcul o ofertă de prelungire. Angel Gomez a văzut cum fotbaliști precum Brandon Williams sau Mason Greenwood, amândoi mai tineri decât el, primesc șanse mai multe. Ca atare, a considerat că e oportun să dea curs unei noi provocări.

În acest moment, două sunt variantele anunțate de presa engleză: Juventus și Chelsea, cu un mic plus pentru trupa lui Sarri; deși la Londra adaptarea ar fi mai ușoară și Lampard e un antrenor care dă multe șanse tinerilor, perspectiva de a evolua lângă Ronaldo pare a fi decisivă.

Căpitan al naționalei Angliei care a cucerit titlul mondial în 2017, la CM Under 17, Gomes face acum parte din naționala U20 a "celor trei lei".

Premier League

Son i-a trimis mesaj pe telefon lui Andre Gomes după accidentarea teribilă. Răspunsul primit

07/11/2019 LA 14:02
Fotbal

Andre Gomes a transmis primul mesaj după accidentarea teribilă: "Operația a decurs bine"

07/11/2019 LA 08:51
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier LeagueChelseaJuventusMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol