Pierre-Emerick Aubameyang este departe de cea mai bună formă a sa în acest sezon, colegii săi de la Arsenal fiind de altfel în aceeași situație. Tunarii au pierdut marele derby cu Tottenham aseară și au ajuns astfel la a șasea înfrângere în 11 meciuri, cel mai slab start din istoria clubului în Premier League.
Aubameyang a înscris 22 de goluri în sezonul trecut din Premier League însă a reușit să marcheze doar de două ori în 11 partide în această stagiune. Ultima sa reușită a venit în victoria lui Arsenal împotriva lui Manchester United, 1-0 pe 1 noiembrie, însă atunci gabonezul a înscris de la 11 metri.

Mikel Arteta, criticat pentru forma slabă a lui Aubameyang

Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31
Mikel Arteta a fost criticat în acest sezon pentru că a ales să îl folosească pe Aubameyang mai degrabă în flanc decât ca vârf împins, însă chiar și după ce gabonezul a revenit în poziția sa preferată, jocul său nu s-a îmbunătățit.
În derby-ul cu Tottenham, Aubameyang, care câștigă 350.000 de lire pe săptămână, a atins de cele mai puține ori mingea.
În timpul meciului, agentul său, Kwaku Mensah, a postat un grafic la story-ul său de pe Instagram în care arăta statisticile ofensive dezamăgitoare ale lui Arsenal, alături de descrierea: ”Dacă îți creezi ocazii...”, sugerând astfel că Aubameyang ar marca mai mult dacă echipa sa l-ar pune în poziții mai bune.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38