Din 22 de meciuri jucate de Tottenham în Premier League în acest sezon, Gareth Bale a fost titular în doar două. Barnett consideră că antrenorul Jose Mourinho este responsabil de timpul de joc al galezului.
Mourinho l-a criticat săptămână trecută pe Gareth Bale după o postare pe instagram a galezului în care acesta sugera că este într-o formă bună deși se retrăsese din meciul de Cupa Angliei de la Everton din cauza unei accidentări.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
ACUM O ORĂ
Întrebat de ce Bale nu joacă în mod regulat, Barnett, care oferea un discurs la evenimentul Business of Football organizat de Financial Times, a declarat: ”El se află spre finalul carierei. Dar sincer, trebuie să îl întrebați pe Mourinho de ce nu joacă”.
”Când lumea se întreabă ce s-a întâmplat cu el... să ne amintim că Bale a câștigat mai multe trofee decât orice jucător britanic din istorie”, a adăugat Barnett.
”S-a descurcat foarte bine financiar și are destui bani pentru toată viața. Are un stil de viață bun, așa că asta s-a întâmplat cu el”, a completat Barnett.

JOSE MOURINHO: "EXISTĂ O CONTRADICȚIE ÎNTRE POSTARE ȘI REALITATE"

Gareth Bale nu a fost în lotul lui Tottenham pentru partida din Cupa Angliei contra lui Everton, de la mijlocul acestei săptămâni. Mourinho a declarat că galezul a acuzat un anumit disconfort fizic și a rămas la Londra, pentru a se pregăti pentru meciul cu Manchester City de sâmbătă.
Dar Bale a postat pe contul său personal de Instagram o fotografie de la un antrenament, adăugând remarca: "Sesiune bună astăzi", dorind să le împărtășească fanilor că se simte bine din punct de vedere fizic.
La conferința de presă premergătoare partidei dintre Manchester City și Tottenham, Mourinho a fost întrebat despre starea fizică a lui Gareth Bale, jurnaliștii amintind și de postarea galezului de pe Instagram, iar Mourinho a dat cărțile pe față:
"Trebuie să recunosc că postarea sa a creat necesitatea de a fi abordat acest subiect. Există o contradicție între postare și realitate. De la începutul sezonului am încercat să fiu foarte privat și să păstrez totul în interior, dar simt că trebuie să abordez situația. Probabil că postarea nu a fost nici măcar responsabilitatea lui, nu știu. Dar în postare scria "sesiune de antrenament grozavă" și "sunt gata", ceea ce este total greșit.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
ACUM 3 ORE
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
IERI LA 09:38