articol de Romeo Ene
Galezul are o relaţie bună cu managerul lui Spurs, Jose Mourinho, dar reprezentantul său recunoaşte faptul că lui Bale îi este dor de capitala Spaniei. Totuşi, acesta nu ar intra în planurile de viitor ale lui Zizou.
Gareth Bale este împrumutat de Real Madrid la Tottenham până la finalul sezonului. El a fost înlăturat de Zidane deoarece acesta nu se baza pe serviciile sale.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

''NU AR FI O PROBLEMĂ SĂ SE ÎNTOARCĂ''

Jonathan Barnett, impresarul galezului, care a intermediat transferul lui Bale la Real Madrid de acum un deceniu, consideră că jucătorul nu ar avea probleme de readaptare la Madrid: ''Nu are probleme cu clubul, este o echipă minunată. Nu ar fi o problemă pentru el să se întoarcă. Trebuie ca cei de la Madrid să decidă dacă au nevoie de serviciile lui, iar el va reveni. Cred că trebuie întrebat Zidane dacă îl vrea înapoi.'', a declarat pentru Goal.com.

UN SEZON GREU PENTRU GALEZ

Bale a evoluat în doar 16 partide pentru Tottenham în acest sezon, fiind împiedicat şi de accidentări, dar şi de alegerile antrenorului.
''Jurnaliştii creează probleme între Bale şi manager, dar ele nu există în realitate. Da, mă aşteptam să joace mai mult, lucrurile nu au mers chiar atât de bine, dar nici echipa nu a făcut un sezon prea bun”, a declarat Barnett.
Revenirea veteranului la Tottenham era considerată o afacere de tip win-win pentru ambele formaţii. Madrilenii scăpau astfel de un jucător defavorizat de contract, iar englezii se întăreau cu un fotbalist care impresionase în trecut în tricoul lor.
Spurs nu pare prea convinsă să continue cu Bale mai departe de acest sezon din cauza salariului său costisitor, iar Zizou nu şi-a exprimat dorinţa de a-l readuce pe galez din cauza predispunerii la accidentări. Astfel, viitorul acestuia este în ceaţă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52