Argentinianul de 31 de ani este unul dintre cei mai mari atacanți din istoria Premier League, înscriind 254 de goluri în 368 de meciuri pentru Manchester City de când a ajuns pe Etihad în 2011. Totuși, Aguero a dezvăluit despre faptul că înainte dieta sa îi îngreuna viața - grătarele regulate și fripturile i-au adus kilograme în plus dar și amețeli în timpul meciurilor.
”Cred că între 2013 și 2016 nu m-am adaptat la mâncare foarte bine. De atunci am cunoscut online un medic italian iar el m-a făcut să văd lucrurile altfel. I-am spus ce mâncam de obicei, adică multă carne iar când mi-a spus să mănânc carne doar o dată pe săptămână, am fost reticient”, a declarat Aguero pentru TyC Sports.
”Dar apoi m-am adaptat. Mi-a spus că atunci când îmi este foame să combin orez cu pui - iar între timp am devenit un mare fan al orezului. În fotbal contează și jumătate de kilograme, simți diferența, este incredibil”, a continuat Aguero.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
ACUM 13 ORE
https://i.eurosport.com/2020/05/01/2813179.jpg
Când a ajuns Pep Guardiola la City, spaniolul a impus restricții puternice privind dieta, interzicând pizza și cartofii de la baza de antrenamente. Aceste restricții l-au făcut pe Aguero să piardă din greutate.
”În 2016 și 2017 au fost meciuri în care aveam tensiunea mică. Mă simțeam rău. Am început să am amețeli. Mulți au spus că e din cauza atâtor pastile, anti-inflamatoare și vitamine. În fotbal, există multe lucruri care te ajută să te recuperezi cât de repede posibil”, a afirmat Aguero.
”Le-am spus că am luat mereu acele pastile așa că în final cred că a fost din cauza greutății. Atunci aveam în jur de 81 de kilograme. De obicei am 79, acum am 79.5”, a povestit el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
ACUM 16 ORE
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 17 ORE